„Samo ti znaš kroz kakva si iskušenja prolazila“, Ana Bekuta se obratila Dragani Mirković nakon spektakla: „Ženska snaga te je održala na vrhu“

IMG 2284

Dragana Mirković ovog vikenda održala je dva spektakularna koncerta u Štark Areni koja je bila puna do poslednjeg mesta. Balkanska zvezda je okupila i brojne javne ličnosti koje su došle da uživaju u atmosferi i proslave sa pevačicom četiri decenije karijere, među kojima je bila i Ana Bekuta.

Ovom prilikom Bekuta joj je uputila najlepše reči podrške i kolegijalnosti kojima je pokazala da ostvareni ljudi ne znaju za sujetu i uvek se raduju tuđim uspesima.

Ana Bekuta koncert Dragane Mirković

Ana Bekuta koncert Dragane Mirković

Draga moja Gago, u poslednjih 40 godina bila si najbolja na sceni i izvan nje. Samo ti znaš kroz kakva si iskušenja prolazila i koliko ti je hrabrosti trebalo da ostaneš iznad površine. Čestitam ti od srca na protekle četiri decenije, na tvojim pesmama, na koncertima, na tvojoj ljubavi s publikom i tvojoj ženskoj snazi koja te održala na samom vrhu. Čestitam ti na tvojoj skladnoj porodici, ali i na ljubavi koji imaš prema potpuno nepoznatoj deci koja te vole i slušaju. Nadam se da ćemo skupa da slavimo pola veka tvoje karijere. Ti zaslužuješ sve najbolje i najlepše od Srbije i čitavog sveta– napisala je Bekuta dok su se u komentarima nizale poruke ljubavi za obe pevačice.

bekuta i dragana mir

Podsećamo, Dragana je oborila rekord u istoriji Balkana kada je reč o trajanju koncerta, a svojim potezima nadmašila je očekivanja fanova. Naime, Dragana je usred koncerta sišla u publiku, slikala se sa fanovima, ali i ispunjavala im muzičke želje i izvodila numere koje se nisu našle na njenom planiranom repertoaru.

Poseban emocija usledila je kada su se na bini kroz video prezentaciju pojavila njena deca i na taj način iznenadila majku i pružila veliki vetar u leđa, adelić atmosfere pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić