Login/Registracija

Ana Bekuta ispunila MRKINU poslednju ŽELJU, komentari ne prestaju (VIDEO)

Nakon gubitka životnog partnera Milutina Mrkonjića, pevačica Ana Bekuta je svoju pevačku i diskografsku karijeru stavila na pauzu. Ipak, poziv svog dugogodišnjeg saradnika Steve Simenunovića da udruži glas sa njegovom suprugom Zoranom, nije mogla da odbije. 

Mada joj je trebalo nekoliko meseci da ponovo uđe u studio, Ana je na kraju pristala i snimila duet pod nazivom „Grom“, čiji je glavni inicijator bio upravo Anin Mrka.


Naime, do saradnje dveju pevačica došlo je na nagovor njihovih partnera, ali na žalost Mrka nije dočekao da čuje kako zvuči pesma koju potpisuje hitmejker Simunović.


Spot za njihov duet danas je ugledao svetlost dana, a sudeći po prvim reakcijama i komentarima, očigledano da je Ana napravila pravi potez, vrativši se svakodnevnim obavezama i karijeri.

Ekipa Grand Online portala imala je ekskluzivnu priliku da prisustvuje snimanju spota, a naše kamere zabeležile su i suze koje pevačica nije mogla da zaustavi. 

– Iz velikog poštovanja prema Ani zahvalna sam joj što je danas tu što je ostvarila jedan od mojih najvećih snova. Zahvalna sam na strpljenju i razumevanju i pored situacije u kojoj se nalazi– rekla je Zorana, a delić atmosfere sa seta pogledajte u videu.

Autor: I. Ankić