Login/Registracija

Amar Gile OTKRIO SVE O LJUBAVI: „Osvojio sam je LJUDSKOŠĆU“ (VIDEO)

Budući da su mere olabavile, kafane se pune svakodnevno, a posebno kada nastupa Amar Gile. Pred sam nastup pevača, ekipa portala Grand Online proćaskala je sa njim, a prvo što smo saznali je kako se on priprema za ludu noć.

– Nemam rutinu, zagrevam se po malo! Kod mene se ikad ne zna sa repertoarom, od Olivera Dragojevića do Ljube Aličića (smeh)- istakao je Gile.

Prvi red na njegovim nastupima kao da je rezervisan za dame, budući da važi za jednog od najvećih miljenika nežnijeg pola.

– Ja sam ti iskren tip, nisam ja sad neki lepotan da se one guraju, ali eto ima, bude takvih slučajeva, ali ne previše- priznao je, te otkrio kakvi su planovi kada je reč o novim pesmama.

Pa eto izdao sam tu pesmu „Stari ja“, pa imam još dve koje su pripremljene, ali čekam spotovi da se urade, pa da ih izdamo početkom leta- rekao je pevač.

Ispunili smo želju mnogim damama, te saznali ono što ih najviše zanima, da li se Gile uskoro ženi?

– Što treba da znate da li se ženim? (smeh) Pa ja sam pevač, znači treba da znate sve o mom pevanju i o mojoj karijeri. Ne znam da li ću da se ženim- rekao je za portal Grand Online.


Iako ste mislili da muzičari dame osvjajau isključivo pesmom, prevarili ste se!

– Moje nastupe devojka ne premotava, jer sa mnom živi, ja joj pevam uživo, pa može li lepše, ali nisam je pesmom osvojio već svojom ljudskošću. Zato što sam normalan tip, mogu reći da smo uspeli u životu- ispričao je, a šta nam je to sve otkrio pogledajte u videu ispod.

……

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović