Login/Registracija

Aleksandrina majka progovorila o ćerkinom odrastanju i nasilju koje je trpela, jednu stvar ne može da prežali

Pevačica Aleksandra Prijović koja je popularnost stekla učešćem u „Zvezdama Granda“ trenutno važi za jednu od najvećih zvezda na muzičkoj sceni. Danas sa suprugom i sinom živi u Beogradu, ali je svoje bezbrižno detinjstvo provela u Belom Manastiru u Hrvatskoj, a meštani ovog malog mesta za pevačicu imaju samo reči hvale.

Uvek je bila fer i dobro dete, što bi rekli. Sećam je se kada je bila mala. Ponosan sam, kako ne, to je za naš grad i za nas Belomanastirce sasvim okej. Mi smo ponosni što nije zaboravila odakle je – rekao je za Blic jedan Aleksandrin sugrađanin.

Aleksandrina najveća životna podrška i oslonac tokom odrastanja bila je majka Borka koja ističe da je znala da bude veoma stroga prema ćerki.
Bila sam stroga u granicama normale, ali Aleksandra je bila tako dobro dete pa nije bilo ni potrebe biti strog prema njoj, a ono što nije bila dobra to se dalo doterati u red i to se danas i pokazalo – rekla je Borka.

Mama je bila velika zaštita svojoj ćerki i o tome je i sama pevačica pričala kada se dotakla teme nasilja koje je doživljavala u školi, a tako je i dan danas.

Za svoje dete svaki roditelj je svašta u stanju da uradi jer ne da na svoje dete. Ja sam hrabra žena, oduvek sam bila hrabra i bila borac i dan danas bih tako postupila iako se i udala i hvala Bogu ima svoj brak i sve, ne dam na nju. Verovatno joj je tokom odrastanja najviše falila očinska figura, zajednica je lepa stvar, ali nije išlo i tako je moralo da bude. Sada je pdrasla i sve razume. – ističe Aleksandrina majka.

Aleksandra je oduvek isticala da je volela vikende, praznike i raspuste da provodi u selu Bajša kod bake i deke u koje sudeći prema priči komšinica i dan danas voli da dođe.

 –Aleksandra je kod mene odrasla. Ona je tako slatka devojčica bila od malena i oduvek je pevala. Moja ćerka živi u Topoli, u stanu i kada su slavili rođendane onda deda Đuro nju odvede, a moja ćerka je oduvek govorila: „Znaš ti mama, ona mala će biti pevačica sigurno“ – sa ponosom ističe komšinica Prijovića za Blic.

Kod bake i deke, Aleksandra je mogla sve.

Babu i dedu obožava, oni su sve žrtvovali za nju, ono što se kaže poslednji dinar. Njena mama je išla da peva i onda dete ostane samo. Kad njena mama Borka javi, dođite nema ko da je čuva, deda Đuro i u ponoć ako treba bi seo u kola i otišao. Ovde je bilo dece, sada nažalost nema, ja sam imala dve devojčice, malo su starije od nje – rekla je komšinica, pa dodala:

Baba je radila u klanici, ona nije bila žena kod kuće, Đura je bio kod kuće, a ja sam domaćica, kuvala sam ručak, pa onda Bosa kaže: „Jao ti uvek kod tetka Ežike ručaš“, pa znaš kako deca vole zajedno. Onda je i Bosa kada je imala vremena zvala našu decu kod njih.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram/Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: I.Grk