Login/Registracija

„Bila sam opuštena i nije se dobro pokazalo“, Aleksandra Tadić progovorila o neprijatnim situacijama na nastupima: „Nisam mirna“ (VIDEO)

CIPKA ZGS SNIMANJE 15122022 FOTO FILIP 26 ok

Pevačica Aleksandra Tadić nedavno je sa svojom koleginicom Zoranom Simeunović obradila stari hit „Žene lavice“ kome su dale novo duetsko ruho i poslale snažnu poruku svim pripradnicama lepšeg pola.

Iako ova numera zvuči kao vrcava pesmica za dobre žurke, Tadićeva tvrdi da ona nosi jaku poruku.

Mislim da žene treba da pomno preslušaju pesmu u čemu je fora da zadržiš muškarca, sve ono što naše žene rade pokazalo se da nije dobro, pa može sada da se promeni nije kasno– kaže pevačica koja je ovom prilikom i sumirala poentu.

Kada ništa vruće nema kod kuće muškarac traži, muškarac luta. Pesma je jako poučna, ko nije neka posluša, a ko jeste neka prouči temeljnije– jasna je Aleksandra.

cipka

Navikli smo da je ona jedna od pevačica koja na sceni izgleda poprilično provokativno, pa nas je zanimalo da li se zbog takve odeće nekada našla u neprijatnoj situaciji.

Bila sam opuštena nekoliko puta i nije se baš dobro pokazalo. Haljine su tesne, možda neke nisu rađene po mojim merama. Da sam mirna nisam, gledam da što manje nameštam, ali desi se nekad neki incident, ali kada imaš dobru ekipu to se reši– iskrena je ona i otkriva da se oblači shodno prilikama.

83bad2cfc0c16ae71e2926db1e9a5352b8cdf1b4

Za nastupe se oblačim malo ležernije, za privatne proslave svedenije, a na sceni je najprovokativnije jer tu to može– rekla je Cipka.

A zbog čega pevačica gotovo stalno nosi štikle saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić