„Bilo je mnogo bolje nego što sam očekivala“, lavina emocija na petom koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku (VIDEO)

Regionalna muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je sinoć peti po redu koncert u Osijeku kojim je ujedno i završila gostovanje u ovom gradu.

Ekipa Granda donosi vam sve detalje spektakla koji je trajao nekoliko sati, a kojim je pevačica još jednom pokazala zbog čega je najveća zvezda mlađe generacije.

Capture 11

Aleksandra Prijović peti koncert Osijek svi detalji

Prija je i ovaj, kao i sve koncerte do sada počela pesmom „Za nas kasno je“, a onda su se samo nizali hitovi koje je publika sa oduševljenjem pevala.

Kao prvi specijlani gost iznenađenja na sceni se pojavio reper Nući koji je sa Prijom otpevao duet „Đerdan“, a nakon toga je zapalio publiku njegovim najvećim hitom „Crno oko“.

Capture 12

Njen sin Aleksandar je i na ovom koncertu bodrio mamu iz prvih redova, a u jednom mometu se popeo na scenu, pa su zajedno zapevali, što je raznežilo sve prisutne u dvorani.

Capture 13

Nakon toga se pevačici na sceni pridružila njena majka Borka Mihajlović koja je sa ćerkom otpevala nekoliko pesama, a Prija joj se emotivnim rečima zahvalila na svemu.

-I ja sad moram da kažem, pre neko veče kada je mama bila gost rekla sam da sam puno razmišljala koji je to grad u kom bih tela da je pozovem da bude gost. S obzirom da je godinama radila u Osijeku mislim da je ovo pravo mesto gde je trebalo da se pojavi. Nakon nastupa stiglo mi je mnogo poruka i ljudi su me pitali da li će ona ponovo doći- rekla je Aleksandra.

prija i mamam

Aleksandra Prijović svi detalji petog koncerta u Osijeku

Koncerti u Osijeku posebno su bili emotivni za Priju jer je ona rođena i odrasla u Belom Manastiru koji je udaljen samo trideset kilometara od ovog grada. Aleksandru su podržali prijatelji iz detinjstva, ali i njena učiteljica što je nju posebno ganulo.

prija osijek 5

-Bilo je i mnogo bolje nego što sam očekivala. Hvala vam, puno vas volim – kazala je Aleksandra na samom kraju koncerta u momentu kada je sišla u publiku.

Capture 14

Sve detalje petog koncerta Aleksandre Prijović u Osijeku, pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Nući nakon nastupa sa Prijom u Osijeku

PROČITAJTE I:

Foto: Grand/N. Pantelić,
Autor: A.Milinković/N.Pantelić