Aleksandra Prijović šokirala fanove DRASTIČNOM ODLUKOM u 2024. godini: „Meni je super“

aleksandra prijovic peti koncert zagreb 5

Popularna pevačica Aleksandra Prijović razgalila je publiku u novogodišnjoj noći, ali i šokirala drastičnom promenom.

Naime, Prija se pojavila sa novom, paž frizurom, a potom za Kurir otkrila zbog čega je odlučila da u 2024. godini fura novi imidž.

aleksandra prijovic nova pesma poslednji kabare 768x388 2
Aleksandra Prijović nova frizura

-Uništila sam kosu od silnih snimanja, koncerata, pa me je frizerka savetovala da skratim da bi moja kosa bila zdravija, pa ću polako da puštam. Meni je super, nisam neko ko voli da menja, ali poslušam kada se neko bolje razume i vodi računa o meni- rekla je Aleksandra za Kurir i otkrila kakve planove i želje ima za narednu godinu:

-Imala sam velike snove svakako, ali bila sam srećna da u svakom gradu imam po jedan koncert, zapravo mi je to bila želja, a onda se desilo ono što niko nije očekivao. Sada bih volela da više budem sa porodicom, da radim koncerte, tako imam više vremena. Pre sam radila 2-3 puta nedeljno, ali svakog vikenda, a sada imam više vremena, pa bih volela da i u ovoj godini svoje slobodno vreme provodim sa porodicom.

Kurir.rs / L. Majer

BONUS VIDEO: Rada Manojlović – Splet pesama – Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/Kurir