OVO ĆE BOSNA PAMTITI: Prija otvorila koncert u Sarajevu, na binu stigao poklon zlata vredan (VIDEO)

Pevačica Aleksansra Prijović otvorila je prvi koncert u Sarajevu, sada već tradicionalno, numerom „Od istoka do zapada“, a mnogobrojna publika podzravila je gromoglasnim aplauzom.

aleksandra prijovic dobila poklon na koncertu u sarajevu 1

Već na samom startu jedna od devojaka iz prvih redova uručila je Priji poklon koji je pevačicu ostavio bez teksta. U pitanju je Aleksandrin portret uz natpis „Zetra, Sarajevo“.

aleksandra prijovic dobila poklon na koncertu u sarajevu 2
Aleksandra Prijović dobila poklon na koncertu u Sarajevu

Aleksandra Prijović dobila poklon na koncertu u Sarajevu

Tokom izvođenja numere Prija je sa osmehom na licu držala uramljenu fotku, a ovaj potez Sarajlije su pozdravile gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

aleksandra prijovic dobila poklon na koncertu u sarajevu 3 1

-Dobro veče Sarajevo! Pre svega želim da vam kažem jednu stvar, velika mi je čast što sam u gradu koji je je iznedrio toliko muzičkih legendi dočekana na ovakav način- istakla je Aleksandra, a potom dodala:

-Hvala vam što ste došli večeras i što ćemo se družiti tri noći zaredom. I hvala vam na poverenju koje nikada neću izneveriti, želim da uživate večeras, da zajedno skačemo i plačemo, da ovo bude noć za pamćenje!

aleksandra prijovic dobila poklon na koncertu u sarajevu 4 2

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Printscreen,
Autor: J. Jović