Login/Registracija

Fešta na rođendanu Aleksandre Mladenović: Viki i Nada podigle sve na sto, slavljenica završila u suzama (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Mladenović proslavila je 29. rođendan u jednom prestoničkom hotelu gde je okupila brojne kolege i prijatelje koji su se veselili do jutra.

Mladenovićeva je iskoristila priliku i da okupljenim gostima predstavi novi album pod nazivom „Predstava“.

-Podsetiću vas na njene početke i kada je počela u takmičenju „Zvezde Granda“, nije dozvolila da je bilo šta poremeti. Primaj komplimente slobodno Aleksandra (smeh) Nije dozvolila da je nešto poremeti u ostvarenju njenog sna. Ono kasnije što je došlo je njena blistava karijera, hitovi, jedan album, a sada i drugi. Sve si to zaslužila- rekla je Vesna Milanović koja je svedok Aleksandrinog estradnog puta.

-Dobro veče svima. Iskreno ja imam tremu, već sam ceo dan danas preplakala ali mi je puno srce i presrećna sam što vas sve vidim ovde večeras- dodala je Mladenovićeva ne skidajući osmeh sa lica.

Koliko su ponosni na Aleksandrin dosadašnji uspeh nisu krili ni Dejan Kostić i pevačicin kum Saško Nikolić koji je napisao muziku za njene najveće hitove.

-Kada je Aleksandra došla kod mene ja sam odmah prepoznao njen X faktor. Verujem u nju stvarno i moram da kažem da ima potencijal da bude velika zvezda- istakao je Nikolić, nakon čega je počela žurka koja će se sigurno prepričavati.

Tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ Aleksandra je imala nesebičnu podršku Viki Miljković, a danas i čast da upravo ona peva na njenom rođendanskom veselju.

Violeta je svojim najvećim hitovima digla bukvalno celu salu na noge, nakon čega je totalnu feštu priredila i Nada Topčagić.

Kada u se začuli dobro poznati taktovi numere „Jutro je“ Nada je završila na stolici, a sa njom i slavljenica.

Voditeljka Dragana Katić, Katarina Grujić, Tamara Milutinović, Nemanja Đurđević, Katarina Živković, Ljuba Perućica, Miloš Brkić samo su do kolega koji su sa Aleksandrom slavili do jutra.

Osim Violete i Nade glas nisu štedele ni Vanja Mijatović, Sandra Rešić, Andreana Čekić, Nadica Ademov, Milica Jokić, ali ni sama slavljenica koja se takođe u jednom momentu latila mikrofona.

Posle ponoći, Aleksandra je zamislila želju i oduvala svećice uz gromoglasan aplauz svih gostiju i rođendansku pesmu.

Ipak, slavljenicu su u jednom momentu savladale emocije te je nakon torte pustila i po koju suzu.

Zbog čega se Aleksandra rasplakala i šta se sve dešavalo na rođendanu saznajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović