Adnan Nezirov doživeo bizarnu scenu na nastupu: „Moglo je da ode predaleko“ (VIDEO)

9889494337f6b5aa5efcb3f58290f75404b6c793

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“, pevač Adnan Nezirov u razgovoru za Grand portal bez dlake na jeziku progovorio je o nepristojnim ponudama i neobičnim zahtevima pripadnica lepšeg pola kojih često bude na njegovim nastupima.

a nez

Pevač je tokom intervjua otkrio šta od njega traže žene i da li mu se dešavalo da mu bakšiš ubacuju ispod košulje.

Dešavalo se, ali uvek je to šala. Stavljale su mi žene novac na glavu kada pevam i kada se oznojim, pa mi iz šale skidaju znoj novčanicama. Stavljali su mi novac i u džepove kao i u dekolte, ali sve je to šala i dobronamerno. Meni ništa ne smeta, bitno mi je da je uvek veselo i da nam je svima dobro. Tu sam da ispnjavam želje – istako je pevač.

nezirov

Nezirov je samo za Grand otrkio najbizarniji zahtev koji je dobio od pripadnice ženskog pola u Americi, a priča je lako mogla da ode u potpuno drugom smeru.

-Žena u Americi mi je na nastupu tražila da skinem sako, a ja sam to i učinio. Onda je tražila da skinem i košulju, ali to nisam uradio. Stao sam kod košulje, ali bi to išlo i dalje da sam hteo da se skinem. To bi se već pretvorilo u striptiz – prisetio se pevač i dodao:

-Ova vrsta muzike kojom se ja bavim je daleko od striptiza. Naravno, nisam ja striper niti plesač. Ne znam ni uz ovu našu muziku da plešem preterano dobro.

adnan nezirov

Kako će u budućnosti pevač reagovati na nepristojne ponude ostaje nam da vidimo, a do tada njegovi obožavaoci imaju priliku da slušaju novu pesmu „Pola moga srca“ koja je baš ono što smo od Adnana i očekivali.

-Nova pesma je naraodnjak jer se na kraju sve svodi na nardonu muziku uz koju se ljudi vesele i tuguju. Mene je publika i upoznala kao takvog pevača. Poznajem sve žanrove i trudim se da svima ispunim zahteve, a nova pesma je balada koju sam radio sa proverenom ekipom. Spot smo snimali u Parizu – istako je pevač, a ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/Youtube/Printscreen ,
Autor: I.Grk