Login/Registracija

Ista barbika: Ova nestvarna lepotica je ćerka Dejana Ćirkovića Ćire

IMG 0054
Z. K. Munja

Najveći šaljivdžija i pozitivac na estradnoj sceni Dejan Ćirković Ćira već decenijama unazad sa porodicom živi u Nemačkoj.

Svoju porodicu veoma retko eksponira, a malo ko zna da pevač ima suprugu Ljilju i dvoje dece, sina i ćerku.

Ipak, posebnu pažnju privukla je Ćirina naslednica Jovana zbog čije fotografja na društvenim mrežama je usledila lavina komentara.

ipiccy image 25 1

Jovana je hiljade ljudi oduševila svojom nestvarnom lepotom i prirodnošću, a mnogi tvrde da izgleda poput prave barbike.

Za razliku od mame Jovana ima plavu kosu, dok je plave oči koje krase njeno lice nasledila od oca.

34442202 171056350244785 278647625509502976 n

Da je lepota stvar genetika uverili smo se i kada se Ćira nedavno na koncertu svog prijatelja i kolege pojavio sa suprugom Ljiljom koju piblika retko kada ima prilike da vidi.

Inače, popularni pevač će uskoro proslaviti trideset godina braka i ljbavi sa svojom izabranicom, a nedavno je eklsuzivno za Grand, kao pravi ekspert za ljubav otkrio šta je danas glavni problem u muško-ženskim odnosima.

-I žene i muškarci su se promenili katastrofa! Ja čujem i jednu i drugu stranu uvek, kroz posao, kroz druženje, onda čujem da mi neko kaže da mu nađem devojku, da se oženi. Ma koga da ti nađem kad je danas sve vrlo čudno- objasnio je Ćira i otkrio zbog čega se njegove kolege najviše žale na supruge.

-Imao sam par slučajeva kod mojih kolega sa kojima sam radio. Žale mi se, završimo turneju i oni mi kažu da im žene s vrata prvo uzmu torbu i odma preturaju da vide šta ima. Ja kažem šta ima da ti gleda po torbi, šta tu ima da nađe. To je ozbiljna tema. Ma nek ste vi žene nama žive i zdrave i tako lepe, ništa drugo ne treba. Sve ćemo mi da trpimo (smeh)- našalio se pevač.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović