Login/Registracija

Acko Nezirović „Pesma o Džeju je moja MORALNA OBAVEZA“ (VIDEO)

Grandov pevač Acko Nezirović nedavno nam je  predstavio  baladu „Druže moj“ posvećenu njegovom preminulom prijatelju Džeju Ramadanovskom.

Emotivne stihove i muziku napisao je Beki bekić, a Acko je za Grand Online ispričao šta za njega predstavlja ova numera.

-Posle 30 i više godina druženja sa Džejom koji je meni bio prijatelj, drug i brat bila je to moja moralna obaveza da mu se zahvalim- iskren je bio pevač koji kaže da mu nije bilo nimalo lako da iznese pesmu koju toliko lično oseća.

-Kada sam prvi put čuo pesmu naježio sam se, dok sam snimao u studiju krenuo sam pa hoće, neće i onda sam se skoncentrisao i izneo to sa dosta emocija. Kada sam sve to preslušao suze su mi krenule- objasnio je pevač za Grand Online.

Nezirović je ispričao kako se nisu tako učestalo viđali poslednjih godina, ali da to nije uticalo na njihovo prijateljstvo i poštovanje.

-Mesec dana pre njegove smrti bili smo na gostovanju u Mostaru- rado se priseća Acko pa dodaje- Naše prijateljstvo je bilo uvek isreno sa puno pozitive i smeha Džej je bio neprevaziđen, jedinstven drugačiji od svih ostalih.

Ceo intervju pogledajte u videu.

……

PROČITAJTE I 

PRETUŽNO Pevač novu pesmu posvetio Džeju, stihovi udaraju pravo u srce, a tek scena u kojoj su sve kolege na okupu

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić