Login/Registracija

Aca Ilić otkrio šta se nekada radilo na turnejama, jedan detalj će vas IZNENADITI: „Sve je to život“

Sve češće čujete rečenicu „Vremena su se promenila“, posebno kada je reč o estradi i pevačima stare garde koji tvrde da je danas sve mnogo lakše.

Danas se pevači mogu pohvaliti besnim mašinama, a nekada su putovali na zajedničke turneje i to autobusom čega se prisetio Aca Ilić i otvorio dušu o vremenima kojih se rado seća.

To su vremena koja su prošla i kada nešto prođe treba se nostalgično sećati, ali pitanje je danas da li bi to bilo uspešno. Mi smo pevali za aplauz, verujte. Niko tu nije pitao koliki nam je honorar i kada će da nam se uplati, ne… To je bilo druženje, mladost, svaki dan dva koncerta, ma niko nije pitao koliko košta, ali mi smo bili ispunjeni. Danas je sve drugačije, danas je život novac- objasnio je Aca koji tvrdi da su internet i društvene mreže velikim delom krive što danas ne postoji bliskost među ljudima.

-Danas bi svako gledao u svoj telefon i svoje poruke i to ne bi sada bilo zanimljivo. Mi smo igrali tombolu, putovali ceo dan autobusom. Obrnemo tri ture tombole, ceo dan putujemo, pa se posvađamo… To je sve bilo lepo, a bile su tu i neke ljubavi. Neke su se održale, neke nisu, ali Bože moj, to je sve život- prisetio se Ilić koji je svoju ljubav uspeo da sačuva, a danas se može pohvaliti skladnim brakom koji traje već tri decenije.

Ne kažu džabe da pesma ljude spaja, a to se upravo desilo Aci i Bilji koji prvi susret i danas sa osmehom prepričavaju.

– Pomislio sam “Kako lepa devojka! Ko li je ona?”Upoznali smo se u Kragujevcu 1983. godine, ali su nam se putevi ukrstili tek 1986. kada smo radili jednu zajedničku turneju. I od januara 1986. do sada smo zajedno i ostaćemo do kraja života. Iz te ljubavi rodio se Ivan, naše najveće blago. Mi živimo lepo, možda naš život nije zanimljiv novinarima, ali nama itekako jeste –ispričao je pevač.

BONUS VIDEO – Aca i Bilja otvorili dušu o porodici

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović