Login/Registracija

„Sve je bilo neplanirano“ Mina Kostić predstavila baladu koju je za nju napisao Saša Matić (VIDEO)

Nakon dueta sa Savom Čiplićem, pevačica Mina Kostić rešila je da nakon diskografske pauze konačno publiku obraduje novom pesmom. Mada je dugo čekala da baladu pod nazivom „Baš me briga“ prezentuje onako kako je zamislila, u poslednjem trenutku odlučila je da to ipak učini ove nedelje i to u Grandovoj emisiji.

-Sve je bilo neplanirano, čekala sam Dejana Milićevića da uradimo spot, ali sve se odlagalo i odlagalo. Ja planiram, ono ispadne nešto drugo i zato sam rešila ovde da je predstavim – rekla je Mina u „Grand paradi“ i otkrila da je pesmu napisao niko drugi do Saša Matić.

Saradnjom sa kraljem meraka, kako Sašu zovu, je prezadovoljana i nada se da će nakon ove pesme sa Matićem snimiti i duet.

Moj veliki prijatelj i drug kog obožavam je napisao pesmu još pre korone. Uradio je dve, jednu bržu i ovu, ali sam ja odmah rekla da ću odmah da snimim ‘Baš me briga’. Aranžman je uradio Saško Nikolić i Saša je prezadovoljan kako je sve ispalo, iako je jako zahtevan. Pozvao me je i rekao da tu ništa ne bi dirao. On je vanserijski talenat i trajaće i kao pevač i kao autor – istakla je Mina, a njenu novu pesmu možete da poslušate u nastavku.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić