Login/Registracija

7 razloga da ove nedelje budete uz GRAND TV

Sigurno ste se već navikli na policijski čas i vikend- karantin od 60 sati, ali sigurni smo da vam fali malo razonode i zanimacije. Kako biste lakše prebrodili život u četiri zida, odlučili smo se da vam predstavimo kako možete da uživate u nedelji i pokažemo vam šta sve možete da gledate danas na našoj televiziji.

1. XX vek

Već od 8 časova očekuje vas autorska emisija Gorana Jovanovića koja će vam sigurno probuditi nostalgiju, budući da kroz razgovor sa svojim sagovornicima, Goran svake nedelje dočarava atmosferu stvaranja neprolaznih hitova i bogatih karijera estradnih umetnika.

2. Veče sa…

Dan stvoren za lepu muziku upotpuniće vam emisija „Veče sa“ koja počinje tačno u podne. Emisija u kojoj se pevači nalaze u ulozi voditelja, zajedno sa svojim gostima učiniće da ih bolje upoznate i kroz uživo izvođenje brojnih hitova uživate u skoro dvočasovnoj zabavi.

3. Paparaco

Neke zvezde beže od njihove kamere, a one manje poznate željne su da dođu do ekipe koja stvara emisiju pod nazivom „Paparaco“. A ko se sve ove nedelje našao na tepeti Paparaco ekipe gledaćete od 15 časova na vašoj omiljenoj Grand televiziji.

4. Lutajuća kamera

Sličan format očekuje vas i od 15.30 na Grand televiziji. Emisija „Lutajuća kamera“, koja često može da ponese i naziv „Skrivena kamera“, slatko će vas nasmejati i razonoditi.

5.Popodne sa Leom Kiš

Kako nedelja da prođe bez Lee Kiš? Nikako! Navikli smo godinama da je svake nedelje, tačno od 17 časova gledamo na malim ekranima, tako da ni danas neće izostati vaša omiljena muzička emisija „Popodne sa Leom Kiš“.

6. Zvezda na zadatku

Takođe, ne možemo ni da zamislimo vikend bez emisije „Zvezda na zadatku“, pa se ekipa Grand TV potrudila da i večeras od 20 časova uživate u raznim zgodama i nezgodama popularnih ličnosti.

7. Nikad nije kasno

Nedelja je rezervisana za najemotivniju, ujedno i najopušteniju emisiju „Nikad nije kasno“, zanimljive životne priče takmičara ovog popularnog TV formata, ali i dosetke omiljenog voditelja i domaćina Žike Jakšičas koje će vas nasmejati do suza.

Verujemo da je ovih 7 emisija dovoljan razlog da i ove nedelje budete uz Grand TV.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić