Login/Registracija

BLISTA U NJEGOVOM DRUŠTVU: Dragana Katić prošetala crvenim tepihom SA NJIM: „SRCE MI JE NA MESTU, NAJSREĆNIJA SAM VEČERAS“

Voditeljka Dragana Katić večeras je u elegantnom crnom odelu zablistala na svečanoj dodeli MAC nagrada koja se po drugi put organizuje u srpskoj prestonici.

Ovaj događaj okupio je srpski džet set, a voditeljka je ponosno pokazala svoju večerašnju pratnju i istakla koliko je ovaj festival važan za nju.

Na konstataciju voditelja Boška Jakovljevića da za dobrodošlicu nikad nije kasno, aludirajući na emisiju koju godinama vodi, lepa Dragana sa osmehom je potvrdila.

-Nikad nije kasno! Toliko mi je drago što je Beograd večeras centar muzičkog dešavanja na Balkanu i ovo je potvrda zašto mi je najbolji grad. Svi su divni! – rekla je voditeljka koja se na ceremoniji pojavila u društvu Aleksandra Sofronijevića. Ipak, posebnu pažnju privukao je njen Boban koji inače živi u Berlinu, a koji joj je večeras bio glavna pratnja.

Ponosna majka pozvala je svog mezimca da joj se pridruži na crvenom tepihu, ne skidajući osmeh sa lica.

-Ovo je moj sin Boban, stariji dva minuta od Bojana – rekla je ponosno, na šta je njen mezimac dodao:

-Mi smo došli da podržimo producenta i sina i brata.

Podsetimo, dok Boban studira u Nemačkoj arhitekturu i retko zbog obaveza posećuje rodnu zemlju, drugi sin Bojan uspešno radi u svetu medija, a večeras je jedan od vodećih ljudi u organizaciji Music Awardy Ceremony.

-Deo porodice mi radi, deo je ovde sa mnom, zato je meni srce danas na mestu. Sve se dešava u Beogradu i ne postoji srećnija osoba od mene – istakla je Dragana, dok je Boško pohvalio da su njeni večerašnji pratioci fenomenalni.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić