Login/Registracija

Žika uleteo u studio: „Ovo mi se PRVI PUT DESILO“, takmičarka ZANEMELA

Temperamentna i simpatična Dragana Petrović čvrsto veruje u motiv Žikine emisije, te kako i sama kaže ne odustaje od ispunjenja svojih snova i želja, na kojima vredno radi.

Iako je kasno počela da se bavi muzikom, shvatila je da je to njen poziv što je i dokazala na Grandovoj sceni.

– Apsolutno ste u pravu što ste odlučili da dođete u „Nikad nije kasno“. Imam jedno pitanje za vas, da li ste dolaskom u ovu emisiju ispunili one snove iz vašeg detinjstva?- zanimalo je Andreanu Čekić koja se večeras našla u stolici žirija.

– Defintivno jesam! Kada odrastaš u nekoj želji i kada voliš nešto da radiš, kada želiš nešto, treba da se trudiš da ostvariš. Isplati se- odgovorila je takmičarka i razgalila sve prisutne pesmom Vesne Zmijanac „Nevera moja“.

Saša Milošević Mare, kao stalni član žirija primetio je da je Dragana izuzetno napredovala kada je reč o pevanju i scenskom nastupu, te joj je uputio niz pohvala. Lepe reči nisu izostale ni od ostalih članova žirija, a takmičarki je posebno bilo drago kada su došle od strane dame.

– Predivno si pevala i iskreno podsećaš na Vesnu Zmijanac i izgledom i svojim stavom. Predivno- istakla je Andreana.

Dragana Katić večeras je rešila da bude u ulozi Žike Jakšića i na iznenađenje mnogih baš ona otvorila novi konkurs.

– Ovo je Draganin brat u podršci i raspisujem konkurs sada za njega. Ima četrdeset godina, znači maloletan je za našu emisiju, mislim punoletan bi bio da je devojka. I on je srećno razveden!- ispričala je Dragana i dovela do suza sve u studiju.

Budući da je zanimalo šta znači srećno razveden, Draganin brat je svojim odgovorom šokirao.

– Srećno razveden znači da mi je sad dobro. Dobro mi je što mogu da švrljam- odgovorio je i nasmejao sve.

Tačno pred revijalni deo, Žika je uleteo u studio što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom.

– Pa gde da kasniš Žiko sad kada ja pevam?- dobacila je takmičarka.

– Eve me! Ma gde tebe da propustim, pa vidi bre kakva si mi u crvenoj haljini. Moram da se izvinim prvi put za sedam godina kasnim, ali nikad nije kasno- poručio je i za kašnjenje okrivio vino koje je prethodnu noć pio.

Nakon šale i smeha, usledio je i revijalni deo u kome je Dragana nastupala sa svojim bratom. Njihov izbor bila je numera „Što se mala uobrazi“ kojom su razmrdali publiku i žiri, a posebno sjajan voditeljski tandem koji je pevao sa njima u glas.

Foto: Z. K. Munjha/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović