Login/Registracija

Žika se ISPALIO u emisiji, pa morao da otkrije PRAVU ISTINU o snimanjima!

Emisija “Nikad nije kasno“ osim što daje šansu pevačima veteranima da ostvare svoje snove, uveseljava i ljude širom sveta, pružajući kvalitetan muzički i zabavni program.

Glavni “krivac“ za mnogo smeha i zanimljivh priča jeste sam autor i voditelj Žika Jakšić, bez koga je nemoguće zamisliti ovaj format.


Iako ga često pitaju da li su mu snimanja emisije naporna jer ih radi već sedam godina, Žika otkriva da su mu ona zapravo najveći izvor sreće u danu.

– Pa ja jedva čekam da dođem ovde u studio kad sam kući da provedem jedno popodne sa svim ovim divnim ljudima- rekao je Žika a zatim objasnio kako to popodne kad je termin emitovanja u devet sati uveče.

– Mi emisiju snimamo popodne, ovo sad što vi gledati je već snimljeno, a mi fingiramo kao da idemo uživo. Mislim zašto da se lažemo- iskren je bio Jakšić što je do suza nasmejalo prisutne.


Voditelj je dodao i to narod odavno zna da emisija ne ide uživo ali da je lepo pretvarati se naročito kada šou pada na neki važan datum ili praznik.

– Želimo da ispratimo taj momenat i prolsavimo. Mislim ja sam to jednom razotkrio kada sam sam sebi čestitao slavu. Čak sam i Mareta pozdravljao. Znao sam da će Mare da bude kod mene na slavi a znao sam da se emisija emituje na moju slavu i bio sam slobodan da čestitam sam sebi jer sam znao da ću da gledam sebe na televizoru– prisetio se Žika i nasmejao ceo studio.

BONUS VIDEO
Autor: T. Bogavac