Login/Registracija

ŽIKA NAPRAVIO PRESEDAN: Doneo odluku koja je obradovala sve kandidate!

Večerašnja emisija „Nikad nije kasno“ po svemu sudeći izdvojila se od ostalih. Zanimljive životne priče naših veterana, puno dobre muzike i vesele i pozitive atmosfere obeležilo je večerašnje druženje.

Od samog starta atmosfera je bila pozitivna i vesela, a upravo iz tog razloga Žika Jakšić je iskoristio svoje pravo i napravio presedan te nakon što je Anja Mit pročitala koji kandidati idu u naredni krug, a koji napuštaju takmičenje saopštio vest koja je obradovala sve u studiju.

Žika je rekao da svi takmičari upravo zbog svoje vesele i pozitivne energije kojom su ove večeri upotpunili emisiju i druženje idu dalje i dobio gromoglasan aplauz publike, ali i takmičara koji se ovome ni najmanje nisu nadali.

– Ova emisija je krenula zaista radosno i na neki način se izdvaja, ovo je posebna emisija, svi ste mi na neki način prirasli za srce i ne mogu da zamislim da bi se sa nekim od vas morao rastati, pa onda koristim svoje suvereno pravo i proglašavam da su svi kandidati prošli u sledeći krug – rekao je Žika i uz aplauz odjavio emisiju.

Foto: Z. K. Munja/E. Srdić/L. Cvetković,
Autor: D. Bukovčić