Login/Registracija

Žika Jakšić 0KUPIO ESTRADU, pevalo se i slavilo, a tek da vidite rođendansku tortu

Povodom 58. rođendana Žika Jakšić sinoć je upriličio žurku u jednom prestoničkom restoranu, gde je okupio gotovo pola estrade, svoje najdraže prijatelje i saradnike. 


Među prvima na proslavu stigla je glumica Ivana Dudić, zatim Sanja Vučić, Aco Pejović, Željko Samardžić, kao i mnoge zvezde „Granda“, među kojima su Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Steva Anđelković, Petar Mitić i dr. Ipak, najveće iznenađenje izazvao je dolazak Žikinih prijatelja Gorana Bregovića i Dragana Bjelogrlića koji se inače retko pojavljuju u javnosti. 

Goste je zabavljao Isak Šabanović, a mikrofona su se latile i same zvanice i atmosferu dodatno dovele do usijanja.

Iako je žurka bila zatvorena za pripadnike sedme sile, mnogi pevači iskoristili su priliku da na društvenim mrežama podele snimke sa proslave.

Frajle su putem Instagrama objavile nekoliko fotografija sa rođendanske žurke, dok je Milica Todorović podelila video na kom se vidi kako joj Aco Pejović peva na uvce.

Pesme „Dva smo sveta različita“ i „Ne diraj mi noći“ bacile su pevačicu u potpuni trans, a sudeći po snimcima, pored lepe Mice, najveseliji je bio Jakšić koji je sve vreme nazdravljao sa svojim gostima. 

Slavlje je ulepšala i torta sa Žikinim fotografijama iz emisije „Nikad nije kasno“, ali i rođendanski poklon od Mime Karadžića koji je sve nasmejao do suza. O čemu se radi pogledajte u videu koji je glumac podelio.

……

 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić