Žestoka pevačka BORBA veterana za POLUFINALE (FOTO)

Dvanaest kandidata šoua “Nikad nije kasno” uspelo je da stigne do polufinala, a ko će slaviti prolazak u finale takmičenja veterana saznaćemo ove nedelje u 21 čas na Prvoj TV.

Stalnom članu žirija, Saši Miloševiću Maretu ove nedelje pridružiće se Merima Njegomir, Radiša Urošević i Dejan Petrović kako bi mu pomogli da donese odluku o finalistima popularnog šoua. Mesta u samoj zavšrnici biće samo za pet najboljih, dok će jednog finalistu odabrati televizijska publika.

8e87a53c3bce10cc53d74ab458945a611f8e3e2f

Šou koji ima dušu obeležiće dvanaest nezaboravih hitova domaće zabavne i narodne muzike, koju će doneti talentovani pevači veterani,a na koje ni sam žiri neće ostati ravnodušan. Uz dosetke i šale pevača, kao i članova žirija polufinale obeležiće i sjajna pevačka borba veterana koji će na grandioznoj sceni pokazati šta i koliko mogu. Da li će samo dobar glas biti presudan za finale saznaćemo u drugoj polufinalnoj večeri koja nas očekuje u nedelju, 18.juna u 21 čas.

0a841cef0dcc71afaffdf786e2994a4635fac994

Za svoje mesto u finalu boriće se Ljubiša Stanković Pupica, Sanja Pešić, Jasna Arnautović, Dejan Jeknić, Muhamed Nalić, Ninoslav Dumitru, Zoran Đuranović, Nihad Avdić, Sima Simić, Zorica Akerman, Zoran Vujičić I Novica Stojiljković.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić