Login/Registracija

Željko Vasić otkrio šta radi na zimskom odmoru: „Zaradio bih neki gipsić“ (VIDEO)

4a008735754c241451e78cd4aeef733d1aee66ba

U nedelju vas u žiriju najvećeg takmičenja veterana „NIkad nije kasno“ očekuje između ostalih pevač Željko Vasić, koji se uvek rado odazove pozivu produkcije da učestvuje u ovoj emisiji. Sada je objasnio i zbog čega se uvek iznova raduje učešću u „Nikad nije kasno“.

-Uživam svaki put jer mogu da čujem najrazličitije životne priče ljudi koji se iz nekog hobija bave muzikom i žele da pokažu svoj talenat. Svaki put mi je to veoma zanimljivo. U suštini, za dobre stvari nikada nije kasno u životu. Da čovek okrene novi list, uvek je pravi trenutak – rekao je Željko.

Pevač je ispričao i koje će izenađenje koje mu je publika priredila pamtiti dugo vremena.

-Bilo ih je zaista puno, ali na mojim koncertima u decembru cela dvorna mi je pevala rođendansku pesmu. BIlo mi je i malo neprijatno pošto nisu želeli da stanu pa sam počeo da crvenim. A inače sam stidljiv po karakteru – objasnio je pevač.

bdd9338452acad106d22f33eeeae69ee17710551

Dok je porodica na skijanju Željko vreme provodi u šetanju prirodom.

-Volim da šetam po prirodi ili da čitam neku knjigu. Tako punim baterije. NIsam skijao još od kada sam bio klinac, a s obzirom da smo mi muzičari uvek bili pošteđeni sportova kako ne bi povredili prste, tako da mi je od tada ostalo da se što manje bavim sportom. Kada bih stao sada na skije posle toliko godina sigurno bih zaradio neki gipsić – rekao je Željko.

Ceo intervju možete da pogledate u videu:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/I.Grk