Login/Registracija

ZBOG JEDNE STVARI NIKADA NIJE ZAŽALILA Voditeljka otvorila DUŠU: „Platila sam glavom“

Vesna Dedić svoju karijeru započela je sa samo trinaest godina, a danas je uspešna novinarka, voditeljka i književnica. Kako i sama priznaje uspeh nije došao sam od sebe, već radom, ulaganjem, upornošću i svakodnevnim trudom.

Iako danas važi za ženu sa mnogo iskustva i znanja koje je sticala godina, njena iskrenost i hrabrost mnogo puta su je puno koštale.

– Shvatila sam da u toj mojoj iskrenosti ima lepote i inspiracije, ali ceo život imam problem kada me neko laže, ali se uvek trudim da prepoznam istinu. Meni je loše kada ćutim jer se tada bori sve u meni. Međutim nisam nikada zažalila zbog svoje iskrenosti, ali sam mnogo puta platila glavom. Ono što je najbitnije nikada nisam žalila što sam bila iskrena jer je za mene jedna od najvažnjih stvari da živim u istini- istakla je Vesna.

Svojim roditeljima beskrajno je zahvalna na vrednostima kojima su je učili tokom odrastanja, a ona se potrudila da upravo sve to prenese i na svoje dete.

– Učili su me da nema gubljenja vremena, spavanja do popodne ni besumučnog sedenja po kafićima. Davali su mi bezgraničnu slobodu, svašta sam radila i svim i svačim sam se bavila ali baš iz tih interesovanja je nastalamoja karijera. Zato ja sada sa svoje pedeset i tri godine mogu sebi da dozvolim da deset dana ništa ne radim- otkrila je Dedićka i dodala da je posebno ponosna na to što je sve stekla sama.

Upravo ta samostalnost je naučila da nikada ne traži pomoć, iako se zbog toga vrlo često i pokaje.

– Vaspitavana sam da ne tražim nikada pomoć i godinama sam na tome radila i sad radim da prosto tražim pomoć, ali loše mi ide. Na primer imam temperaturu, zovu me prijatelji da me pitaju da li mi nešto treba, a ja naravno odgovorim da mi ne treba, iako mi treba. Treba mi sve, i nežnost, zagrljaj i društvo- otkrila je voditeljka u emisiji „Realna priča“.

POGLEDAJTE I

Voditeljka NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE usred emisije zbog ŽIVOTNE PRIČE ovog pevača

“DEDIĆKA TI SI?“ Voditelj ispričao HIT ANEGDOTU, mislio da ga koleginica ZEZA (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović