Lom u studiju: Zbog Duška Kuliša Žika zvao miliciju i žene (VIDEO)

Kad god Žiku Jakšića pogodi pesma  u emisiji ,,Nikad nije kasno“, čiji je i idejni tvorac, voditelj i producent obavezno pozove žene da mu se pridruže na bini. Ove nedelje je zbog Duška Kuliša bio posebno emotivan, pa je uz uobičajno pozivanje dama Jakšić zvao i milciju na scenu.

Lom u studiju Zbog Duska Kulisa Zika zvao miliciju i zene 3
Zbog Duška Kuliša Žika zvao miliciju

Zbog Duška Kuliša Žika zvao miliciju

Naime, Duško Kuliš je zbog Žike Jakšića napravio potpuni spektakl i uživo u emisiji otpevao dve pesme koje su Žiku bacile u trans.

Opa, milicijo! Odeljenje, u napad – povikao je Jaksic dok je izvodio svoje gimnazijalke na binu.

Lom u studiju Zbog Duska Kulisa Zika zvao miliciju i zene 1
Zbog Duška Kuliša Žika zvao miliciju

Svi znamo da gde god da se Duško pojavi, atmosfera mora biti na vrhuncu, a nastupom u najgledanijem porodičnom šouu ,,Nikad nije kasno“, samo je sve to još jednom potvrdio.

Lom u studiju Zbog Duska Kulisa Zika zvao miliciju i zene 2

Podsetimo, nedavno je Kuliš u intervjuu za Grand otkrio kako je od skora pokrenuo jedan ozbiljan biznis.

-Istina je da sam u ozbiljnom poduhvatu sa solarnim panelima, a krivac za to je moj prijatel iz mladih dana Dragan Cicović Cile koji je inače vrhunski flautista i koji je svirao na nekim mojim pesmama poput numere „Ti meni lažeš sve“. On danas živi u Kuala Lumpuru, bavimo se biznisom i sada je trenutno aktiuelan taj deo fotonaponskih centrala. To je biznis koji radim radnim danom. Vikendom sam i dalje Duško Kuliš, a od ponedeljka do petka nešto sasvim drugo  – istakao je tom prilikom pevač.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Duško Kuliš o druženju sa Tomom Zdravkovićem

Pročitajte i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin