Login/Registracija

ZAVRŠENO GLASANJE Pogledajte ko ide u FINALE, a ko NAPUŠTA takmičenje

Kro dve polufinalne emisije ekipa šoua „Nikad nije kasno“ do sad je odabrala sedam finalista, a ove nedelje još jedan takmičar pridružiće se najboljima i to zahvaljujući publici.

U glasanju koje se odvijalo na našem sajtu OVDE publika je od petoro kandidata koji se nisu plasirali direktno u takmičenje, odabrala jednog koji će se predstaviti i u velikoj završnici šoua veterana.

Šansu da ponovo zapeva na Grandovoj sceni dobio je 72- godišnji Mostarac Emir Gosto Šora koji je osvojio 41.95 posto glasova publike, čime se plasirao u finale „Nikad nije kasno“.

On je dokaz imena ove emisije TAKO PEVA I IZGLEDA GOSPODIN!

Emiru čestitamo na prolasku, a od Rozike, Miodraga, Nebojše i Mirka se opraštamo iz takmičenja i želimo im puno sreće u daljem bavljenju muzikom.

Rezultate glasanja možete da vidite i OVDE! 

Inače, Emir dolazi iz Mostara. Nadimak Šora dobio je još kao dete dok je pomago ocu koji je bio brica po zanimanju. Njegovi muzički počeci datiraju iz vremena kad je bio dete i pevao u KUD ,,Abrašević“ u Mostaru. Godina 1964. je za njega veoma važna jer tada postaje učesnik radne akcije na izgradnji puta Mojkovac-Bijelo Polje, ali i osniva muzičku grupu pod nazivom ,,Mostarski behari“. Profesionalno je radio kao medicinski tehničar u bolnici, a danas uživa u penzionerskim danima. 

Publiku i žiri šoua „Nikad nije kasno“ osvojio je vedrim duhom i životnim mudrostima.

-Volite, ljubite i nikad nemojte da dozvolite da vas starost pita gde vam mladost prođe. Ja sam čitav život činio dobro ljudima. Znao sam da pomažem u bolnici, ali i u kafani sam znao da ljude tešim pesmom. Život je kratak – poručio je Šora u svom prvom pojavljivanju u takmičenju.

Podsetimo se kako Emir peva!

https://youtube.com/watch?v=ZzZgwRO3NSo
Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić