Login/Registracija

ZAUSTAVITE INTERNET: Pevačica objavila seksi fotke s letovanja

Navikli smo na provokativna izdanja Biljane Prokić, glumice i pevačice koja važi za najatraktivniju učesnicu „Nikad nije kasno“ i koja je zbog svojih obnaženih fotografija svojevremeno dobila nadimak „seksi mama“. Ipak, njene ovogodišnje objave sa letovanja prete da sruše sve dosadašnje.

Naime, pevačica već neko vreme odmara na Kipru odakle svoje pratioce redovno obaveštava kako se provodi, a ume i da ih obraduje fotkama na kojima pozira u veoma seksepilnom izdanju, gde uglavnom svoje atribute stavlja u prvi plan.

Izvajano telo na pragu šeste decenije, umetničke fotografije krase njen Instagram profil koji ovih dana gori od komentara da je jedna od najinteligentnijih i najseksepilnijih pevačica na našim prostorima. 

Pored izazovnih fotografija pevačica često ume i da zaintrigira javnost citatima poznatih pisaca.

– Tajna žene se nalazi u mirisu njenog tela. Ovaj miris iz daljine, iz apstraktne dačjine izgleda prilično jedinstveno, ali ako čovek priđe bliže i zagnjuri se u pojedinosti, on će videti kakva razlika postoji, na primer između mirisnog vrara, onog dela ispod same kose i mirisa zglobova ili ramena.  Žensko telo poseduje beskrajno više ulja i upravo je zbog toga lakše, ređe, genijalnije, konačno i spiritualnije nego muško telo. Čarobnost ženske figure upravo je direktna posledica bezgraničnog bogatstva bujnih ulja. Da, ako neko želi da pribavi srazmerno mnogo neposrednih iskustava o uljima, taj ne može uopšte da izostavi ženu – citirala je Hamvasa i dodala: 

Neka udahne samo miris ženskih usana i neka ga samo malo proanalizira šta u njemu postoji: lukavost, brbljanje, izazov, zavodljivost, šećer, nesvestica, zanos, vatra, vrtlog, blistanje, zloba, otrov, podlost, žudnja. Sve su to mali geniji koji kipte u mirisu usana. Ja sam, sa svoje strane, iskusio da su mi najmilije tri zone. Jedna zona su usne, o kojima sam već govorio, ali naročito ugao usana, koji je mnogo začinjeniji od sredine usana. Druga zona je pregib ispod kolena. Bila to glupost ili ne, reći ću da je za mene žena ovde, na ovom mestu, najviše žena. Ali zašto, to ne znam. Ovde, u blagim pregibima pod kolenom mirišu neuporedivo vrela ulja. Treća zona je najmirisnija, začinjena je najbujniji muljima, nalazi se iznad kolena, s unutrašnje strane butine, tamo gde je koža najmekša i najglatkija. Centar mirisa je s unutrašnje strane, četiri pet prstiju od kolena. Često, posle pojedinih velikih doživljaja mirisa, odlučivao sam da napišem celu knjigu o ovom malenom delu, veličine jedva dve podlanice, o tom najmirisnijem području celog univerzuma, najbogatije začinjenog uljima. Na tom mestu se potpuno oslobađa biće jedne žene. Smeo bih da tvrdim da tu osećam stepen njene erotične inteligencije i njen karakter. Ako osetim taj miris, znam koliko u njoj ima spiritualnog ljubavnog ulja i kakvim plamenom gori, koliko svetli, koliko je topla, kakav joj je dim, beo, ljubičast, plav, ružičast, žut ili zlatan.

Iako njene fotografije izazivaju samo hvale i komplimente da izgleda savršeno i da je najsmelija pevačica na estradi, ima i onih koji smatraju da preteruje sa pokazivanjem atributa. Zato, ispod jedne od njenih objava stoji i objašenjene za neprimerene komentare i reakcije koje sve češće izaziva. 

– Ne, ne može tompus u zamenu za vaspitanje, ni viski u zamenu za manire… Ni auto za autoritet, ni sat za prestiž… I taj svet kome bi da pripadas- nikad nećeš znati, ni moći, ni umeti. Jer, nemaš ožiljak na srcu, ni na licu, ni u dusi, ni treptaj u koji je stao ceo život, ni dane bez sunca, ni noci bez sna – napisala je Prokićeva.


POGLEDAJTE I

„SMETA MI KAD ME ZOVU SEKSI MAMA“ Pevačica nije zadovoljna novim nadimkom

Biljana Prokić objavila sliku u PROVIDNOJ HALJINI i PORUKU koja će mnoge naterati dobro da razmisle 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić