Login/Registracija

ZAR TO DA URADE PRED FINALE? Finalisti OTELI Žiki najdraže, pa poručili: „Je*i ga“ (VIDEO)

Večeras nas očekuje veliko finale sedme po redu sezone „Nikad nije kasno“ u kojoj će se predstaviti 12 talentovanih, ali i neverovatno energičnih veterana.

Ekipa naše redakcije pratila ih je u stopu i uvidela da su još na tonskoj probi desile neverovatne promene uoči finala.


Već na početku generalne probe primetili smo da su se gimnazijalke Žike Jakšića, kako autor ovog takmičenja zove dame iz publike, priklonile i opsedale zgodne takmičare. A na pitanje da li su to Čenga i Amer preuzeli Žikine žene, kao iz topa su odgovorile:  – Jesu! 

Osim što su ih opkolile, Žikine gimnazijalke nasmejano su pozirali sa takmičarima, a ni oni se nisu bunili.

– Žika, sorry, ali je*i ga – odgovorio je kroz osmeh Čenga autoru takmičenja koji inače važi za miljenika ženskog dela publike. 


Dok su Čenga i Amer strpljivo pozirali sa fanovima, čak i đuskali ispred studija, Ljubiša Osmanović krio se iza zelenih površina čarobne šume na Košutnjaku. Na pitanje kako je uoči finala, odgovorio je:

– Super, dobro sam, ima malo manje treme!

Koliko su veterani spremni za dobar štimung večeras uvereli smo se kada su se zajedničkim snagama raspevavali ispred studija, ne skrivajući dobro raspoloženje i osmeh. 

Naša ekipa zavirila je u šminkernicu, a nakon što smo videli kako se dame pripremaju za večeras, pažnu nam je privikla Mirsada Mekić koja je užurbano žurila negde. 

– Mirsada, gde bežite? – upitala je naša novinarka, a takmičarka nas je sve nasmejalo odgovorom da žuri u toalet.


I dok su se u šminkernici vršile poslednje pripreme, orkestar Aleksandra Sofronijevića strpljivo je vežbao najlepše note koje će nam doneto večeras. 

– Spremni smo, orkestar je baš nadahnut da ovo finale razvali. Uvek je na kraju sezone drugačija emocija, moramo da damo sve od sebe i da ispratimo takmičare do kraja i da bude vrhunski. Takmičari su odlični, imaju super pesme i biće baš gusto. Možda imam favorita, ali mogu samo da kažem da će ovo biti fantastično finale – rekao je Sofra za Grand Online. 

Ali dok je Sofronijević mudro ćutao o svom favoritu, dame iz publike bile su voljne da otkriju za koga navijaju. Neke su se čak pred našim kamerama i posvađale, a neke toliko direktno gledale u finaliste da ni oni nisu ostali ravnodušni. 

– Ostaću slobodan, neću se vezati- u svom stilu prokomentarisao je najveći zavodnik u takmičenju, pa priznao:

– Virkam j ja po malo, virka se, zato sam stavio naočare za sunce – kroz osmeh je dodao Omer.

Sve detalje uoči finala koje nećete videti na TV- u pogledajte u videu ispod. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić/T.Bogavac/S.Čumić/ J. Jović