Login/Registracija

Zaboravite na EGIPAT I DUBAI, Žika Jakšić ima bolji PREDLOG za letovanje! (VIDEO)

Voditelj emisije “Nikad nije kasno“ Žika Jakšić je tokom nedavno završene sedme sezone imao priliku da od takmičara Vitoslava Jazbinšeka sazna mnogo o Sokobanji i njenim blagodetima.

Ovo šarmantno mesto okruženo sa dve planine, Ozrenom i Rtnjom, jedno je od najpopularnijih destinacija u našoj zemlji i posećeno tokom cele godine. Međutim, pravu priču o njoj možete čuti isključivo od meštana.

Tako je inspirisan Vitinom pričom o čistom vazduhu u Banji i negativnim jonima koji su posebno dobri za organizam, Žika poželeo da i sam poseti ovaj prelepi gradić na istoku Srbije, što je savetovao i ostalima.

– Građani Srbije a i šire, uputite se u domaća letovališta. Nemoj da trošite pare po tom Dubaiju i tim Egiptima, nema ništa da se vidi, pustinja, kamile, dva tri dana ti interesantno posle dosadno. Lepo u’vatiš Sokobanju, Vrnjačku Banju, Ovčar banja, imate Divčibare, Zlatibor, Tara, Borsko jezero koje je fenomenalno– rekao je Žika u jednoj od emisija.

Iako su mnogi u studiju bili skeptični prilikom njegovog izlaganja, Jakšić je na sebi svojstven način prsto i jednostavno objasnio zbog čega se treba okrenuti domaćem turizmu.

– Prvo jeftinije je, drugo naš jezik, lepše je i zdravije, a četvrto ostavljate pare u svojoj zemlji a ne tamo da punite tuđe džepove. Letujte kući bre!- apelovao je voditelj.

Celu priču poslušajte u videu ispod, Žika vas možda natera da se predomislite ukoliko već niste!

……

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac