Login/Registracija

ZABAVA SE NASTAVLJA: Ko je samouk, a ko dobro i peva i izgleda? (VIDEO)

Nastavlja se potraga za zvezdom šoua “Nikad nije kasno”, a ovog ponedeljka osam talentovanih pevača pokušaće da pred milionskim auditorijumom ostvari svoj davno sanjati san. Kandidati su sve bliži svom cilju da postanu zvezde u poznim danima, a kako se približavamo polufinalu, tako je i atmosfera u žiriju i među pevačima sve vrelija i napetija.

Propraćeni orkestrom Aleksandra Sofronijevića, kao i ovacijama publike u studiju, takmičari će svojim talentom i životnim pričama ponovo očarati žiri, koji ove nedelje čine Saša Milošević Mare, Neda Ukraden i Sanja Ilić. Tako ćemo videti kako izgleda kad Žiku Jakšića i Draganu Katić ponese pesma, ali koja numera uvek „dirne“ Nedu Ukraden.

A ko je od kandidata samouk, ko dobro i peva i izgleda, a ko je napravio šou u četvrtfinalu, pogledajte u promo videu:

Gost emisije „Nikad nije kasno“ biće i srpski predstavnici na Evroviziji, grupa „Balkanika“ koja će na grandioznoj sceni izvesti pesmu s kojom će nas predstaviti u Portugalu.

U borbi za polufinale ovog ponedeljka bore se Elvir Ramić, Nebojša Milutinović, Kristina Voiku, Vladanka Đurđević, Nevres Hadžić, Slobodan Vasić, Rizo Koljenović i Boris Stanojević.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić