Login/Registracija

Vruće kao na ringli! Al’ ste nam spakovali ovaj DUEL!

Za večeras nam je ostao samo još jedan duel. Dva ozbiljna rokera stigla su na našu scenu – Vladimir Vještić (50) iz Kovina i Miodrag Babalj (60) iz Podgorice. S obzirom na to da se u prvoj emisiji Mijo pojavio bez zuba, a potom ih je zahvaljujući Žiki uradio, Dragana Katić ga je terala da se nasmeje, a Saša Milošević Mare komentarisao je kako pevači, uglavnom vežbaju raspevavanje, a kod Dragane moraju nasmejavanje. Vladimir je rekao kako njega treba da prijave u neki fit/slim studio, na šta je Žika prokomentarisao:

Vi biste mogli da budete braća po stomaku.

Obojica kandidata večeras su imala zanimljivu podršku. Vladu su podržavali prijatelji, jedan od njih je muzičar, a drugom Simu Simića smo upoznali u takmičenju, pa je Žika iskoristio da se podseti njegovog fenomenalnog nastupa sa ćerkom. Dok su Mija, takođe, podržavali prijatelj i koleginica, inače dugogodišnja prijateljica. Takođe je, interesantno da su obojica odabrali pesme „Bijelog dugmeta“ za predstavljanje. Žika je komentarisao kako nam se Mijo prolepšao, a onda je usledio ozbiljan rokerski duel, sudar rokerskih Titana.

Obećao crncima i ispunio! Nagrađen za dokumentarni film i snimio pesmu o zemlji u kojoj vlada mir!

a1bc860d4de616a30a9ebf66a52307fadcd2daa4

Vlada je komentarisao kako su mu „super“ spakovali duel, a potom zapevao „Došao sam da ti kažem da odlazim.“ Kada je otpevao oduševljena Dragana je komentarisala – Ti, definitivno tek dolaziš!

Itekako si došao! Toliko emocije, energije, divno si doneo ovu pesmu. Bebek ima jedinstven izraz, a ti si uspeo da imaš svoj manir – rekla je Tijana Dapčević.

Đani je bio kratak rekavši mu svaka čast, a Mare se složio sa Katićkinom konstatacijom. 

Slažem se sa tobom, Dragana. Otišao si da nam kažeš da dolaziš. Ova numera je ozbiljan zadatak, Hvala ti na podsećanju. Imao si komentar da smo ti spakovali ovaj duel, nismo tebi, već nama, biće kao na vrućoj ringli – bio je Maretov komentar.

51f112a67e47e7591a5831fd6b1c371a91bbd43e

Deco, ovo je rokenrol! Mijo oduševio sve prisutne, a evo koja mu se velika promena dogodila!

Onda je zapevao Mijo, takođe pesmu koju je radio Goran Bregović za „Dugme,“ „Da sam pekar.“ Ponovo je pokazao svoju energiju i specifičan muzički izraz, pa ostavio žiri u neverici. Prvi Tijanin komentar bio je – Auh! Jaoooo!

Strašno! Tornado! Ja ne znam od čega su tvoje glasnice! Sjajna pesma koja do sada nije ovde izvođena – rekao je Mare.

Tijana se zahvalila na ovom spektaklu, a Đani je komentarisao:

Ja pevam visoko, ali ti si otišao na Mars! Čini mi se da si smršao 2kg koliko si bio energičan na sceni! – rekao je Mare. 

Kad je na red došlo glasanje, ponovo su se potvrdile Maretove reči – vruće kao na ringli. Publika je presudila u korist Vladimira, a za njega su glasali i Đani i Mare, dok su orkestar i Tijana bili za Mija. 

 

 

Foto: Z. K. Munja, D. Milošević,
Autor: K. Obradović