Login/Registracija

VRTLOG EMOCIJA: Toliko različiti, a SVE IH VEŽE ISTA ŽELJA (VIDEO)

Iza nas je još jedno prelepo veče ispunjeno muzikom i iskrenim emocijama, kao što smo i navikli u popularnom šouu veterana „Nikad nije kasno“.

U sjajnom raspoloženju ovog vikenda uživali smo sa najboljim voditeljskim tandemom Žikom Jakšićem i Draganom Katić i fantastičnim triom koji su činili Saša Milošević Mare, Goca Tržan i Neša Manojlović.

Imali smo prilike da upoznamo šest kandidata i njihove neverovatne životne priče. Veterani su nam još jednom dokazali da uvek sanjamo svoje snove i da za njih nikada nije kasno.

Takmičarka koja je prethodne noći probila led i nastupila prva je Tamara Sekulović koja je oduvek imala talenat za muziku, ali tek u petoj deceniji života shvatila da treba da pobedi svoj strah i bori se sa ciljem da ostvari svoje dugo sanjane snove. Osim stasom kojim je oduševila žiri, pokazala je svoje sjajne vokalne sposobnosti.

Naredni takmičar, šarmantni Makedonac Mile Andreski bacio je žiri u trans i odmah prikupio sve simpatije. Oduvek se bavio muzikom, ali sada kada je u penziji odlučio je da skupi hrabrost i oproba se na čuvenoj Grandovoj sceni.

– Ja ne znam šta je ovo, ali ranije je važilo da su lekari izuzetno muzikalni ali izgleda da vatrogasci preuzimaju primat- našalio se Mare, a ništa manje nije bio oduševljen i Neša koji se naježio od glave do pete tokom maestralne izvedbe ovog veterana.

Da li je u pitanju treća sreća ili vrhunski talenat narednog kandidata Dušana Joksimovića saznajte OVDE. Nakon njegovog pojavljivanja usledio je ogroman aplauz, a svi članovi žirija bili su saglasni da je ovaj takmičar veliki borac. – Ja smatram da treba da ustanem dok razgovaram sa vama, vi i vaša porodica zaslužujete veliko poštovanje- rekao je Neša.

Sreću je okušala i Mirsada Mekić koja dolazi iz Bosne i Hercegovine. Nakon što je zapevala prve stihove čule su se ovacije : “Aaaa! Ju ju ju! Ja sam baš puno puta bila u ovom žiriju i komentarisala razne pevače i moram vam reći da za sve ove godine nisam nikada do sada čula ovako čist i precizan glas“- rekla je Goca koju je ova kandidatkinja oborila s nogu.

U takmičenju se okušala još jedna dama koja dolazi iz Rume Željka Popović. Iako do sada nije uspela u profesionalnom smislu kada je muzika u pitanju, odlučila je da hrabro stupi na scenu i čuje komentare stručmog žirija.

Sebe je opisala kao „kućnu buvu“ a šta joj je žiri poručio možete pogledati OVDE.

Poslednji kandidat bio je Miroslav Frano Jukić koji je dokazao da se pesma peva dušom. Za svoje prvo predstavljanje odabrao je pesmu „Ljubavi moja tugo“ i svojom emocijom razgalio sve  studiju.

– Ranjenog glasa ste izgurali do kraja ali izneli sa dušom i pokazali da ne mora samo glasom da se donese pesma- poručio mu je Neša.

Nakon većanja stručnog žirija, doneta je odluka da u naredni krug idu Mile, Željka i Mirsada dok je Dušan izglasan od strane publike.

Miroslav Frano Jukić i Tamara Sekulović nalaze se na našem online glasanju koje je otvoreno do utorka u ponoć, a za svog favorita možete glasati OVDE.

Celu emisiju možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: J. Jović/ T. Bogavac