Login/Registracija

„VRIŠTALA SAM, bila sam naduvena od plača“, Zorica Erić se prisetila ŠOKANTNOG MOMENTA koji ne može da zaboravi

Nekadašnja pobednica šoua „Nikad Nije Kasno“, Zorica Erić, danas živi život punim plućima, ponosna na sebe i sve životne nedaće koje je prebrodila.


Svi smo se makar jednom u životu uverili da sreću čine male stvari, a jednu veliku želju joj je pre deseat godina ispunio jedan kolega novinar.

Naime, Zorica je privatno ljubitelj rok muzike, a 2010. godine koncert u Beogradu je imala grupa „Guns’n’Roses“ na koji je ona silno želela da ide, ali nije bilo karata.


– Na dan koncerta, u pola 4 sam dobila poziv, a  ja u Mrčajevcima spremam se za tezgu. On mi javlja da su mu stigle ulaznice i to vip, ja počinjem da vrištim, ne znam šta ću, treba da idem na tezgu, ali to je moj životni san. Počela sam da zovem sve redom koleginice i jedna mi je izašla u susret ja sam slagala da mi nije bilo dobro pošto sam bila naduvena od plača. Krenula sam pun gas za Beograd, a kada je počeo koncert umalo nisam pala u nesvet tamo preko ograde kada sam ih videla– ispričala je pevačica u emisiji „A sad malo mi“.


Uprkos teškom životnom periodu koji je iza nje, danas hoda uzdignute glave jer nema čega da se stidi.

– Na sebe sam nekad bila jako ljuta, ali više ne. Sada se ponosim sobom i srećna sam jako što sam se toliko promenila i što sam ovakva kakva jesam i nema razloga više da budem ljuta. Smatram da ne pravim greške zbog čega bih imala razloga da sebi prebacujem. Ja sam očigledan primer da čovek može iz korena da se promeni i to da bude trajno– isprićala je nedavno je Erićka za Grand Online.

Celo gostovanje pogledajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić