Login/Registracija

VREME JE ZA ŽENIDBU: Sofra OTKRIO kada staje na LUDI KAMEN

Svojim trudom i radom postigao je vrtoglavi uspeh, ali Aca Sofronijević priznaje da se sa tim u današnje vreme nije lako nositi. Na estradnom nebu sujeta je veoma česta stvar sa kojom se neretko susreće i popularni muzičar.

– Mnogo je mala zemlja i znate kako je to u gradu, stalno do mene dolaze neki komentari i razne informacije, ko je šta rekao, ali kada radiš pošteno i iskreno ne dotiče te. Ja se ne osvrćem, ali to jednostavno ne dopire do mene jer sam ja iznad toga i gledam svoja posla. Ja volim druge da pohvalim i preporučim kolege, tako da uvek treba da budemo kolegijalni. Vodim se time da sve što želim sebi treba da želim i drugima- poručio je Sofra u emisiji „Grand Magazin“.

Predivni projekti i nove pesme samo su delić onoga na čemu muzičar sada radi, ali ovoga puta osvrnuo se i na planove u ljubavi.

– Mora da bude svadba, mi zaista uživamo u našoj vezi, sve ide kako treba, tako da biće i toga. Moja devojka je moja inspiracija, ona je ispunila mnoge moje snove. Nisam znao kako može da bude lepo u vezi, zaista sam srećan. Privuklo me je što je lepo vaspitana i dostojanstvena, ona je prava dama- rekao je Aleksandar sa osmehom na licu i dodao da mu je njegova izabranica velika podrška u poslu što mu izuzetno znači.

Podsetimo, poznati maestro na harmonici nedavno je obeležio godinu dana ljubavi sa svojom devojkom Sanjom i tom prilikom podelio romantičnu objavu na svom Instagram profilu.

– Hvala za najlepših godinu dana. Volim te – poručio joj je Sofra.

POGLEDAJTE I

PRELEPO: Sofra USRED EMISIJE OTKRIO POSEBAN TRENUTAK, Sanja se ISTOPILA

Ono što Sofrin orkestar ume ne može svako: „LJUDI NAS KOPIRAJU“

Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković/ E. Srdić,
Autor: J. Jović