ODUVEK IH SPAJA LJUBAV PREMA MUZICI: Ćira raznežio fotografijom sa Žikom, ovako su izgledali kao deca (FOTO)

zika i cira

Pre dvadesetak godina uživali smo u hitovima čuvene grupe „Ritam srca“ koju su činili popularni voditelj emisije „Nikad nije kasno“ Saša Jakšić Žika, Ljubomir Andrejević, Joca Đević i Dragan Ćirković poznatiji kao Ćira.

Osim što su billi članovi grupe, muzičari se druže od malih nogu, pa je njihova zajednička ljubav prema muzici i prijateljstvo prešla u saradnju, a šarmantni pevač koji preko dve decenije živi van domovine, u Študgartu, na svom Instagram nalogu podelio je fotografiju iz detinjstva i ovom objavom raznežio mnogobrojne fanove i poštovaoce grupe „Ritam srca“.

-„Ritam srca“ kada smo bili klinci. Za velikom harmonikom Joca, za malom harmonikom Ćira, zagrljeni levo Žika i desno Pintar – napiao je pevač u opisu fotografije.

988d5097 15cc 4e29 9fa2 15d10fb07f2c

Ova grupa iza sebe je ostavila nekoliko pesama koje su postale evergrinovi, pa ih i danas na svojim nastupima izvode mlađe kolege muziačari.

Mnogi priželjkuju da se sastav obnovi, a kako su Žika, Ćira i ostali članovi nekadašnje grupe i dalje u sjajnim odnosima, možda nas u narednom periodu obraduju nekom novom numerom.

Foto: Instagram/Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: I.Grk