Login/Registracija

Voditeljka ŠOKIRALA PRIZNANJEM: „Nisam doživela LJUBAV, ja sam GREŠKA“

Smatraju je izuzetno uspešnom ženom, koja se kada je reč o poslu ostvarila kao novinar, voditelj, ali i pisac. Međutim, mnoge zanima šta se zapravo dešava na ljubavnom planu Vesne Dedić.

– Sad sam zaljubljena, ja sam stalno zaljubljena! Taj sam tip, ili imam simpatiju i zaljubljena sam ili nemam ništa. Ali ja nikada nisam doživela ljubav, ja sam ljudi tu neka greška, psihijatrija. Pišem takve knjige, pišem o ljubavi, ali sam naučno potkovana da to pišem, sve knjige iz psihologije sam pročitala. Ja kao ja, mogu da finkcionišem samo dok postoji strast, jer meni postane dosadno kad zaljubljenost pređe u ljubav- otkrila je Vesna.

Izgleda da se ovim stavom ne vodi samo u ljubavi, već i u poslu kojim se bavi dugi niz godina. Iako se mnogi ne bi složili sa njom, voditeljka čvrsto veruje u svoja uverenja.

– Posao isto kao i ljubav, mogu da radim samo sa strašću. Onog momenta kada budem prestala da imam tremu kada radim, kada mi postane svejedno kakav će mi biti roman i da li će imati milione čitalaca, ja to neću više raditi- zaklučila je ona.

POGLEDAJTE I

Vesna PRIZNALA koji pevač joj je bio INSPIRACIJA za roman: „Te noći je bio najduži parti“

Vesna Dedić OTKRILA DETALJE ODLASKA: „NISAM NA ODMORU, ne žalim da odem gde ću BITI BOLJI PISAC“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović