Login/Registracija

Veterani spremni za spektakl u Kruševcu (FOTO +VIDEO)

Učesnici šoua „Nikad nije kasno“ spremni su za poslavu Srpske nove godine na Trgu, gde će večeras pred Kruševljanima održati koncert! Raspoloženi, nasmejani i orni za dobru zabavu, stigli su u grad na Rasini, gde su domaćinski dočekani od strane organizatora.

Pred početak koncerta domaćini su organizovali večeru u jednom restoranu, a među prvima stigle su Dragana Katić i Dobrila Čabrić, zajedno sa producentom emisije „Nikad nije kasno“ Ivanom Vukićevićem.

Kale Dijamant, Milutin Sretenović Sreta i Zoran Živanović Hose najavili su fenomenalnu žurku na dočeku pravoslavne nove godine.

Raspoložena je i Nihada Kapetanović, koja je specijalno iz Kiseljeka došla u Kruševac kako bi se pridružila svojim kolegama na koncertu. Slično raspoloženje nosi i Ringo Hamidović i ističe da mu je posebno zadovoljstvo što večeras peva na gradskom Trgu i to sa nekadašnjim saborcima iz takmičenja.

Pobednici šoua „Nikad nije kasno“ Lenče Kukić nije bilo teško da po magli iz Strumice dođe u grad na Rasini, a za naš portal nije krila sreću što ima čast da po prvi put peva u ovom gradu.

Naravno, gde su pevači veterani, tu je Aca Sofronijević koji je u Kruševac stigao „naoružan“ odličnim raspoloženjem. Njegovom dolasku najviše se obradovala Dragana, što je naš fotograf i zabeležio. 

Sudeći po energiji koja vlada pred koncert, nema sumnje da nas večeras očekuje pravi spektakl naTrgu Kosovskih junaka. 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: I. Ankić