Login/Registracija

Veterani briljirali, ali samo dve dame slavile su prolazak u polufinale

Takmičari šoua „Nikad nije kasno“ potrudli su se da zablistaju u četvrtfinalu takmičenja i priušte pravi užitak za sve muzičke sladokusce. Hitovima narodne i zabavne muzike pevači amateri pokazali su kako se peva i pravi dobra atmosfera i na taj način žiri stavili na teške muke. 

Saša Milošević Mare priznao je da je večerašnja grupa bila najbolja do sad  i da je žiri bio na mukama, te da su nijanse presudile ko nastavlja takmičenje.

Mesto u polufinalu obezbedilo je samo dvoje najboljih pevača to su, po odluci stručnog žirija, dve Vranjanke Danijela Stanković Kostić i Biljana Anđelković.

Nažalost, preostala tri takmičara nisu uspela da se direktno plasiraju u polufinale, pa sad o njihovom opstanku u šouu odlučuje publika i to glasanjem koje se odvija na našem sajtu (OVDE).

U glasanju učestvuju Jasmin Heinz, Vesna Šuša i Veliša Matanović, a ko će se od njih plasirati u polufinale zavisi iskjučivo od publike. Glasanje traje 48 sata, tačnije do utorka, 28. maja do ponoći (24:00) i može da se glasa samo za jednog takmičara.

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić