Login/Registracija

„To je moj posao“ Veteran otkrio kako njegova žena reaguje kada se iz kafane vrati kući u gluvo doba

ZORAN CVETKOVIC ZOF 51 GOD. LESKOVAC 10 1

Veteran iz Leskovca Zoran Cvetković Zof ne krije da je presrećan što nastavlja takmičenje u emisiji „Nikad nije kasno“, a pred našim kamerama otkrio je šta se promenilo nakon pojavljivanja u popularnoj emisiji.

Nakon prvog kruga takmičenja ima dosta poboljšanja, imam više posla. Ljudi me više cene i poštuju, a to mi je najbitnije. Nadam se da će biti još više posla – rekao je veteran.

Pitali smo takmičara da li se nada da će proći dalje i u narednom krugu i da li je zadovoljan komentarima žirija.

-Sve je na žiriju sada, ali nadam se da ću preći u naredni krug. Zadovoljan sam sa komentarima – iskreno je odgovorio Zof.

S obzirom da peva u kafanama, zbog čega se često kući vraća u ranim jutarnjim časovima, pitali smo veterana da li mu supruga to zamera ili ipak ima razumevanja za njegov posao.

Ne zamera mi, mi smo to na vreme regulisali. Ona zna i razume da je to moj posao – objasnio je takmičar.

Tokom nastupa Zoranu se na sceni pridružila članica orkestra „Nikad nije kasno“ sa kojom je otpevao duet, veteran nam je otkrio kako je došlo do njihove saradnje.

ZORAN CVETKOVIC ZOF 51 GOD. LESKOVAC 9

Dogovor je pao spontano, na probi. Devojka fenomenalno peva i super je odradila svoj deo posla. U mojoj porodici niko ne peva, pa je bilo bolje da to bude neko iz orkestra. Žena i ćerka se stide, a i nikada nisu pevale – rekao je on.

Zoran nam je otkrio i ko je izabrao duetsku pesmu.

Ideja je bila moja, ja sam dao predlog što je produkcija i prihvatila.

Šta nam je Zoran još otkrio u intervjuu poslušajte u VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk