Login/Registracija

Vesna Damjanović DOŽIVELA ŠOKANTNU SITUACIJU U CRKVI nakon finala: „Zbunila sam se“

Veliki uspeh u tamičenju „Nikad Nije Kasno“, postigla je Vesna Damjanović koja je svojim vokalom osvajala žiri i publiku iz kruga i krug i uspela da se plasira u finale.


Iako nije ponela titiulu pobednice, svoj plasman ne smatra gubitkom već je izrazito ponosna na sve što je postigla ovim učešćem.

– Promenilo se mnogo toga od kada sam se prijavila. To je jedno predivno iskustvo, napravila sam sebi dobru reklamu zbog čega sam se i prijavila,  i prija mi što me ljudi prepoznaju na ulici, što mi čestitaju i to sve smatram velikim uspehom- ispričala je Vesna.


Kako je tokom prethodnih 10 meseci milionski auditorijum gledao na maim ekranima, često se susretala i sa neobičnim situacijama na različitim mestima.

– Bila je malo komična situacija, ja palim sveću u crkvi, a žena me presreće da mi kaže kako sam bila super, i zbunila me je, ali i oduševila u isto vreme- objašnjava finalistkinja.

Podsećamo, Vesna je pevanjem počela da se bavi nakon razvoda na nagovor svoje majke koja je prijavila za oglas gde su tražili pevačicu. 

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: S. Čumić