VEČE ŠAMPIONA: Najjače emocije i pesme u borbi za finale (VIDEO)

Pred nama je prvo polufinalno veče šoua „Nikad nije kasno“ u kojoj će se predstaviti dvanaest talentovanih pevača veterana. Oni će imati priliku da još jednom pokažu kako se peva uživo i to numeru koju oni odaberu. Za neke će taj izbor biti uspešan, a za druge će značiti kraj takmičenja.

U polufinalnoj večeri takmičare će ocenjivati žiri u proširenom sastavu, te će pored Saše Miloševića Mareta veteranima suditi i Snežana Đurišić, Tijana Dapčević i Endži Mavrić.

Pored maestralne svirke orkestra Aleksandra Sofronijevića, kao i nezaboravnih hitova, koje će doneti takmičari, polufinalno veče obeležiće i sjajna atmosfera u žiriju, kao i među ekipom emisije „Nikad nije kasno“. Tako ćemo videti kako izgleda kad Žiku Jakšića i Draganu Katić ponese pesma, ali i na koju numeru „otkida“ Snežana Đurišić. Poneti sjajnom atmosferom u studiju čuvena „gimnazija“ autora popularnog projekta veterana sjatiće se na scenu i zajedno sa njim zaigrati kolo. Da polufinale ne može da prođe bez emocija uverićemo se tokom nastupa jednog takmičara, koji neće skrivati suze nakon maestralnog izvođenja hita „Spavaj cvijete moj“.

Prva polufinalna emisija je na programu u nedelju, 11.juna od 21 čas na Prvoj TV, OBN-u i Kanalu 5.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić