„Smešno mi je što me je cela nacija videla u kupaćem“: Naša pevačica Varja kubirila sa kilogramima, sad šokirala sve

sara i varja orkestar nnk

Pevačica orkestra „Nikad nije kasno“ Varja Topalović nedavno je nakon mesec dana napustila takmičarski šou-program „Survivor„, a sada je otkrila da joj je smešno to što su je ljudi gledali u kupaćem kostimu na televiziji.

Varja je tokom boravka u Dominikanskoj Republici smršala 12 kilograma za manje od mesec dana, a nakon povratka u Srbiju nastavila je da trenira kako bi svoje telo dovela do željenog izgleda.

Varja Topalović nakon „Survivora“

Capture 4 9

Ona se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram, a ono što je napisala nasmejalo je do suza sve njene pratioce.

-I dalje mi je smešno što me je cela nacija videla u kupaćem na televiziji, a još uvek se tripujem u teretani samo u topu – poručila je ona.

441406593 1153365492360354 7044736835550100682 n

Podsetmo, nakon što je napustila takmičenje, pevačica se oglasila i zahvalila se svima na podršci koju su joj pružali tokom učešća u „Survivoru“, a onda se osvrnula i na odnose u plemenu čiji je član bila.

-Dragi ljudi, hvala svima na divnim komentarima. Ova jedna čudna pustolovina se završila, Bogu hvala. Iskreno nisam očekivala da će biti ovako, mislila sam da će biti totalno drugačije i lepše, ali je ovo velika lekcija- rekla je Varja, a potom se osvrnula na borbu koju je vodila u Dominikanskoj Republici:

-Najviše me je povredilo što sam naišla na ljude koji su čisti Spartanci bez ikakvih emocija. Nisam mogla da se konektujem na taj način sa ljudima. Krivo mi je što znam da je moje pleme ovo želelo silno i što su sad verovatno srećni što se ovo desilo. Nisam popustila, desila se greška, ali desi se svakome. Definitivno mi je bilo najlepše uveče dok smo gledali u zvezde i sam taj izazov. Da mogu da se vratim nazad sve bih uradila isto kao sada. Naučila sam da mogu bez hrane i da ću da budem top riba, definittivno ću prestati da se dokazujem ljudima- poručila je pevačica.

SARA VARJA

BONUS VIDEO – Članovi orkestra „Nikad nije kasno“ o Varji Topalović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović/Instagram,
Autor: A. Milinković