Login/Registracija

Užički SUPERMEN potkačio generaciju: „Mnogi ne mogu da se sagnu da obuju čarape“

Užički Supermen definitivno pomera granice i uspešno prskosi krštenici i svojoj generaciji. Nakon niza psiho-fizičkih izazova od pešačenja do Londona i Moske, do sticanja diplome profesora fizičkog vaspitanja u 74. godini, Milovan Milutinović sada je rešio da pokaže da u osmoj deceniji može i da vuče šleper. 

Da, dobro ste pročitali! Nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“ pokazao je u kakvoj je kondiciji, pa „prozvao“ svoju, pa čak i mlađe generacije. 

– Može da se vidi iz priloženog. Da li ovo može bilo koji čovek da uradi u 74. godini? Mnogi od njih ne mogu da se sagnu da obuju čarape. Veliki pozdrav za sve korisnike društvenih mreža i moje prijatelje – poručio je užički Supermen u opisu videa na kojem konopcemk vuče kamion, na šta su mu prijatelji odgovorili da je evidentno da ima fizičku snagu, ali da je jače stanje njegovog uma. 

Pogledajte snimak! 

Podsetimo, osim što je na pragu sedme decenije upisao fakultet, ovaj snažni Užičanin je dva puta oborio Ginisov rekord, a na Olimpijske igre u London otišao je peške prepešavčivši čak 2.500 kilometara.

Tokom korone, 2020. godine krenuo je iz Užica peške ka Moskvi samo kako bi Vladimiru Putinu na Velikoj paradi pružio ruku. I ovu avanturu Supermen je uspešno savladao i Rusima demontrirao svoju snagu, ali nije uspeo da upozna predsednika Rusije i preda mu rakiju koju je poneo čak iz Užica, jer ga je ambsasada Srbije vratila u rodnu zemlju.

POGLEDAJTE I

ISPUNIO OBEĆANJE Takmičar NIKAD NIJE KASNO diplomirao u 74. godini: „Uspeo sam da pomerim granice“

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić