Login/Registracija

Upoznao ih je Vanja Bulić, a onda je napisao pesmu Kebi: Takmičar otkrio šta znači „Dibidam“

Ruben Papian pojavio se na velikoj sceni muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ i tom priliko svojim glasom oduševio žiri, ali i publiku. Ruben je otkrio da se muzikom bavi čitav svoj život, ali da nikada nije javno nastupao, međutim pored toga bavi se i ezoterijom

316b203a97f04409659423e35420de1f73847f96

Ono što je interesantno za Rubena je i to što piše pesme, te je tako jednu napisao i Draganu Kojiću Kebi, a reč je o numeri „Dibidam“.

Pitali smo ga kako je uopšte došlo do saradnje sa Kebom i šta znači reč „Dibidam“ što je mnoge zanimalo.

– Nas je upoznao naš zajednički drug Vanja Bulić. Vanja je pozvao Kebu kod mene i on je došao i video moj studio, poslušao moje pesme kojih ja imam puno i nekako taj „Dibidam“ je legao. Kad smo se videli ovde u „Nikad nije kasno“ neplanirano, Keba je rekao da obećavamo da ćemo sledeći put na sceni pevati „Dibidam“ – ispričao je on, pa otkrio da li ta reč ima neko značenje:

ee56d0c37ac582bdba73b51780d40eef2ab87239

– Apsolutno ništa ne znači. Keba je u pravu, priča se o današnjem stanju kad su sve vrednosti pasivne, sedimo po sobama, gledamo u zidove, to je bukvalno Dibidam. Realno kad ti poslušaš tekst, Dibidam je kucanje po staklu i to ne znam zašto nazvao sam „Dibidam“, valjda zato što se lepo peva.

Ceo intervju sa Rubenom pogledajte u videu ispod teksta:

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić