Login/Registracija

Upoznajte BOSANSKU Selin Dion i NAJBOLJE OBUČENU takmičarku šoua veterana

Dve sjajne pevačice i favoriti šoua „Nikad nije kasno“, Željka Jurišić (43) iz Živinica i Ifeta Doglod (44) iz Zenice, ukrstile su mikrofone i glasove u petom krugu takmičenja.

Ovaj duel stavio je žiri na teške muke, a kako i ne bi kada je reč o takmičarkama neverovatnih glasovnih sposobnosti. 

– Znam kako Željka grmi uživo, tako da sam sigurna da će biti isto i večeras – rekla je Goca Tržan i time najavila takmičarski duel.

Željka se predstavila pesmom „A tebe nema“ Zorice Brunclik i kao što smo i očekivali ponovo pokidala!

5e1044a49719c3dafac0d3caaa82764d7df5ae06

Goca je istakla da joj se dopada Željkina energija na sceni koju je upredila sa muškom. 

– Istu energiju ima i svetska diva Selin Dion, samo što ona peva drugačiji žanr, ali ima moćan glas kao i ti. Nemoj svoje energije nikada da se odrekneš, a da ne pričamo o tvom vokalu koji je famozan – dodala je Tržanova, dok je Enes Begović samo kratko prokomentarisao: – To je to i kraj, bilo je fantastično.

Saša Milošević Mare prokomentarisao je sve dosadašnje njene nastupe i pohvalio je što je uvek bila drugačija. 

– I ova Zoričina pesma je doneta na željeni ili Željkin način, ma svaka ti čast – poručio je premijer. 

Ni njena protivnica iz duela nije ostavila žiri ravnodušnim.

d492a178af144e7c52e771b3e58d9fb6f376174c

Ifeta je za peti krug odabrala sevdalinku „Moj behare ko li mi te bere“, a Enes je njen nastup ocenio kao zanatski tačan. 

Sjajno ste pevali, mnogo Vam lepo stoji sevdah i tako treba da nastavite i dalje – poručila je Goca, dok je Mare dodao da Ifeta od početka takmičenja privlači veliku pažnju publike, a posebno je pohvalio njen muzički repetoar, kao i stajlinge. 

2e3d96fb0083b8af29cf8f9d20639c474c835a8e

– Svaki put nešto novo doneseš, dosta si se kretala žanrovski, tj stilski, a i modno. Tvoji stajlizni su mi uvek interesantni – rekao je Mare, na šta je takmičarka odgovorila da od početka sezone ima podršku butika koji šije specijalno za nju. 

Nakon toga usledilo je glasanje, a Mare je svoju prednost dao najbolje obučenoj takmičaki, tj Ifeti, dok je Goca naklonost ukazala Željki. 

Ona je dobila glas i od Enesa, Sofre, ali i publike u studiju, čime je Željka postala pobednik ovog duela i direktno se plasirala u polufinale. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić