Login/Registracija

Umesto „Nikad nije kasno“ gledaćete IN MEMORIAM IZ PROFILA o Šabanu Šauliću

U znak sećanja na legendu narodne muzike Šabana Šaulića, koji je danas stradao u saobraćajnoj nesreći, umesto emisije „Nikad nije kasno“ večeras od 21 sat na TV Prva emitovaće se IN MEMORIAM Iz Profila o Šabanu Šauliću. 


Inače, emisija je snimljena pre tri godine, a u intervjuu voditeljki Vesni Milanović Šaban je govorio o svom detinjstvu, odrastanju, bogatoj karijeri, ali i o porodici.  

Šaban Šaulić je bio i muzičar i producent. Tokom svoje dugogodišnje karijere publika i mediji su ga prozvali „kraljem narodne muzike“. Prošle godine velikim koncertom u beogradskoj Areni krunisao je  karijeru dugu pet decenijatokom koje je snimio nebrojeno hitova, postao najtiražniji pevač u istoriji domaće scene i proglašen od publike i kolega kraljem narodne muzike.

Prvi album Šabana Šaulića je izašao 1969. godine, kada je pevač imao 18 godina. Tokom 50 godina bogate karijere snimio je brojne hitove među kojima su „Dođi da ostarimo zajedno“ ,“Uvenuće narcis beli“, „Dva galeba bela“, „Danima te čekam“, „Snežana“, „Odlaziš, odlaziš“, „Pozn’o bih te međ’ hiljadu žena“ i druge.

……

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Ankić