Login/Registracija

UGASIO se nakon što ga je devojka ostavila, a sad se ponovo DIGAO IZ PEPELA

Ne postoji posao koji Zoran Ćirić (47) iz Sremske Mitrovice nije radio. Bušio je bunare, brao jabuke i breskve, ali je oduvek želeo da bude pevač. 

– Muzikom sam počeo da se bavim iz inata. Imao sam jednu curu koja se divila pevačima kad god smo izlazili. Ja sam rekao da mogu to mnogo bolje i tako sam počeo da pevam – priznaje takmičar šoua „Nikad nije kasno“ i dodaje da je imao bolno ljubavno iskustvo. 

2f370d2fa7d60d26d50a2afd0b04d04d847dbc35

Uporedo sa svojim snovima, gradio je i pevačku karijeru i na Malti, ali je njegov ljubavni život pretrpeo najveće posledice. Posle 13 godina veze devojka ga je ostavila, nakon čega je zapao u depresiju. 

Kada su mi potonuli svi snovi i shvatio da od vrha kom sam težio nema ništa, onda sam radio svašta. Imao sam peh sa curom koja me je ostavila posle 13 godina. Izgubio sam i posao na Malti i nju. Šest godina sam bio ugašen, nisam znao gde udaram – sa suzama u očima priča takmičar koji je drugu šansu potražio u šouu veterana. 

Priznaje da je bio ženomrzac i da još uvek nije sazreo, te da je mentalno na nivou 19- godišnjaka. Danas uživa u skladnom braku i priznaje da je Jovana Marjanović ljubav njegovog života.

– Ona je najlepša stvar u mom životu, da nije nje ja večeras ne bi bio ovde – kaže Zoran, a Žika Jakšić došao je na ideju da upravo njegova ljubav budu večeras u žiriju. 

– Znaš gde da gledaš. Molim te, ne gledaj u ovo moje odeljenje – poručio mu je Žika i stolicu Tamare Dragić dodelio njegovoj supruzi. 

6d20fb5dcb57cd7cbb132cbc838604c34dea2d58

Pesma „Ti si mi u krvi“ Zdravka Čolića bio je njegov izbor za prvo pojavljivanje u takmičenju. 

Nakon emotivnog nastupa, Saša Milošević Mare poručio je da mu je drago što je u šouu veterana, dok je Tijana Dapčević dodala da zvuči kao Tom Džons koji peva Čolu.

– Mnogo toga možeš da daš i nemoj da se stidiš – rekla je Tijana, dok je Tamara prokomentarisala da je kao feniks.

– Nakon svih tih životnih problema, uspona i padova se ponovo izdigao i nije ga sramota o tome da priča. To mogu samo jaki ljudi – rekla je Tamara, a njegova supruga dodala je da je on najbolji.

cc6a124917e0c22679cddf548e9da3e0cb56012d

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić