Učesnici prošle sezone izbacili EMOTIVNU PESMU pa poručili: “Familija zauvek!“ (VIDEO)

Učesnici prošle sezone šou programa “Nikad nije kasno“, definitivno se razlikuju od ostalih po tome što su vremenski najviše vremena proveli u takmičenju posledicom korona virusa, ali su se zato, između njih, stvorila prijateljstva za ceo život.

Ideja Maria Kronauera Candottija bila je da okupi drage ljude iz takmičenja, koji će se snimiti u svom rodnom gradu ili na sebi dragom mestu i otpevati po jedan deo iz Mariove autorske pesme “Nikad nije kasno“, a u ideji je i uspeo, pa na jučerašnji dan izbacio pesmu sa spotom na svom Jutjub kanalu, dok je ekipu sa kojom je radio nazvao “Team 18“.

a2ba298d1e6d0f6b902da3fa51bc64c2898dc524

Slađana Đurić, Kristina Vinčić, Aida Tuzlančić, Sofče Džorleva, Klaudija Pušković, Zoki Stojanović Poštar, Mirko Đurđević, Avdo Halilović, Zoran Mičić, Milan Rili, Davor Ivanković, Edin Sadiković, Jovan Momčilović, Đura Đelinac, Perica Panić, Dino Jašar i Vladimir Vještić, snimili su kadrove za ovaj spot u svojim mestima a zatim je Mario sve snimke upakovao i skockao da bi publici prezentovao ovu pesmu.

– Ova pesma je nastala tokom učešća u emisiji “Nikad nije kasno“ i raduje me da su ovde učestvovali svi ljudi velikog srca. Drago mi je da postojite i neka nas sreća prati- bio je Mariov komentar dok je Slađana Đurić emotivnom porukom pokazala koliko joj znače ovi ljudi- Čast i zadovoljstvo je biti deo ove priče. Familija 19/20 zavek!

Foto: Youtube,
Autor: T. Bogavac