Login/Registracija

U ovom RAJU živi Mirsada Mekić (FOTO)

Takmičarka Mirsada Mekić iz  Kaćuna privukla je veliku pažnju javnosti prvenstveno svojim talentom koji je pokazala u „Nikad nije kasno“, a zatim i dostojanstvenim ponašanjem na sceni kojim je osvojila publiku. 


Neverovatno skromna, otmena i u isto vreme stamena u predstavljaju svog anđeoskog glasa koji je dugo skrivala i pokazivala samo u krugu lokalnog KUD-a, Mirsada je tek na izmaku šeste decenije postala svesna onoga što poseduje, prijavila se za takmičenje i hrabro krenula ka ostvarenju mladalačkih snova. 

Po zanimanju je šalterska službenica u opštini svog mesta i nikad nije krila da joj sve ide od ruke, od primarnog posla, muženja krava i obrađivanja zemlje pa sve do pevanja i negovanja cveća


Mada najviše voli da popije kafu u svom domu i ne voli da pije alkohol, u slobodno vreme pravi likere od raznog voća koje gaji u svom dvorištu.

A dvorište je njena oaza mira u koju najviše voli da se vraća i koju sa posebnom pažnjom neguje. 


Prelepo zelenilo i cveće u svim bojama krase njen vrt koji sama uređuje, a koliko joj dobro ide ume da se pohvali na društvenim mrežama, gde objavljuje napredak svojih biljaka. 


Uzgoj ruža u raznim bojama je nešto čemu se veoma posvetila, a neretko se desi da po neka i ukrasi unutrašnjost njenog doma u Kaćunima. Ako peva svome cveću isto onako kako je to činila na Grandovoj sceni, onda nije čudno što joj apsolutno svako uspeva, čak i ono najazhtevnije, kako u dvorištu tako i u kući.


BONUS VIDEO

Autor: I. Ankić