U njoj tvorac JUŽNOG VETRA vidi novu Šemsu: Takmičarka otkrila sve detalje razgovora, pa dobila obećanje

DSC08255

U prvom krugu Džervina Kladušak (44) iz Beograda sve je prijatno iznenadila nastupom, kada je raspametila izvođenjem hita Šemse Suljaković, ali i priznanjem da je ime dobila po čuvenom vinu koje je njen otac voleo da pije.

Takmičarka šoua veterana je istakla da ima ogromno kafansko iskustvo iza sebe, ali da jednu stvar sebi ne može da oprosti.

-Jako sam dobra osoba, humana, umetnička duša. Kafana je čudo, više je lepih stvari nego ružnih, tipa da se pobiju oko muzike. Zameram sebi što sam velike šanse propustila, to sebi ne mogu da oprostim. Mislim da je sad kasno – rekla je takmičarka u prvom pojavljivanju, a u drugom dementovala sve.

DSC08235

Koliko joj je stalo da svoje snove iz mladosti ostvari govori to što se za drugi krug vredno priprema, ali i ponela odličan stajling za scenu koji je pohvalio i Žika Jakšić.

Tako je, Džervina. Nek’ se vidi raskoš – poručio joj je Žika, dok je Uroša Živkovića najviše zanimalo da li je posle prvog pojavljivanja bilo reakcija, pogotovo kad je reč o njenom nesvakidašnjem imenu.

-Jeste, bilo je, najviše preko društvenih mreža. Preko Instagrama su me kontaktirali iz vinarije Džervin i rekli da su će mi poslati vino. Evo, još čekam pa častim našeg Žiku – rekla je Džervina koja 44 godine ponosno nosi svoje originalno ime.

DSC08249

U takmičarskom delu Džervina se predstavila pesmom „Bacio si čašu“ Šemse Suljaković, ali je pre toga otkrila da ju je Miodrag M. Ilić, poznatiji kao Mile Bas, pozvao i rekao da je čuo kako maestralno peva Šemsine pesme, koje je on i napisao.

-Moram da ga pozdravim jer me je pohvalio i rekao da imam prelepu boju glasa – rekla je Džervina, a Žika dodao da je on ostavio veliki trag u narodnoj muzici i doneo novi talas koji su izvodili Mile Kitić, Dragana Mirković, Šemsa Suljaković i drugi.

Nakon još jedne maestralne interpretacije Šemsinog hita, takmičarka je pokupila komplimente.

-Izvodite nešto što meni nije baš blisko, a meni zvuči kao da baš to tako treba kao što Vi radite- rekla je Nevena Božović, dok je Uroš Živković dodao su Šemsa i Južni veter pravi izbor za nju.

DSC08232 2

Sašu Miloševića Mareta najviše je zanimalo kakvu će pesmu Mile Bas da joj ponudi, jer je siguran da u nekom trenutku to i hoće.

-Nadam se da će imati diskografsku aktivnosti u budućnosti koja je za sad izostala – rekao je predsednik, a Džervina dodala da nikad nije kasno, na šta se Žika nadovezao i poručio:

-Pozitivno misli i pozitivno će se i desiti.

DSC08273

U revijalnom delu Džervina je imala pevačku podršku brata Dževada sa kojim je izvela pesmu „Šta ja nemam to što ona ima“.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić