U domu Joce Savića mališani zaduženi za farbanje jaja, na umeću bi im pozavidele i iskusne domaćice (FOTO)

joca savic 1

Vernici pravoslavne verosipovesti danas obeležavaju Veliki petak, koji se inače smatra i najtužnijim danom kod hrišćana.

Za ovaj veliki praznik tradicija je da se farbaju jaja, a brojne javne ličnost su se već od jutra prihvatile posla kako bi sa članovima porodice ispoštovale tradiciju.

Tako je i u porodici Joce Savića. Poznato je da šef orkestra „Nikad nije kasno“ poštuje običaje i tradiciju, a u pripreme oko Vaskrsa uključeni su svi članovi porodice.

Posebno kreativni ovog puta bili su mališani koji su vredno dekorisali jaja, a ponosni tata pohvalio se njihovim umećem.

IMG 3306

Pored tradicionalnog farbanja jaja u crvenu boju, Savići su koristili i ostale boje i tehnike, a rezulata je odliičan. Iako su još uvek deca na umeću bi im pozavidele i iskusne domaćice.

Podsetimo, Joca je nedavno za Gradn otkrio da su njegova deca izrazito skromna i da nikada nemaju prohteve i posebne želje kada su pokloni u pitanju .

Oni su skromna deca, vole da dobiju neke slagalice, autiće, FIFA sličice, takve sitnice ih veoma obraduju – rekao je šef orkestra „Nikad nije kasno“.

IMG 3307
Foto: Privatna arhiva,
Autor: I.Grk